TV & Media

Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη μαζί μετά από 26 χρόνια

Η πρόσκληση για κοινή εκπομπή

Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνάντηση Ρούλας Κορομηλά και Ελένης Μενεγάκη σε τηλεοπτικό πλατό μετά από 26 χρόνια

Η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν μετά από 26 χρόνια στην τηλεοπτική οθόνη. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και ξεκίνησαν τη συνομιλία τους με ένα κοινό πλάνο τους από το 1996 στο Πρωινό.

«Η διάρκεια είναι το σημαντικό. Μπήκες κι εσύ μέσα, άρπαξες –ας μου επιτραπεί το ρήμα– τα θετικά στοιχεία που έβλεπες, τα ακολούθησες, έβαλες τη δική σου προσωπικότητα και να ’σαι τώρα 30 χρόνια στην τηλεόραση. Βέβαια, είσαι στην ίδια ώρα. Και το μεσημέρι και το πρωί» επεσήμανε η Ρούλα Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα λεπτά της συζήτησής τους, και στη συνέχεια τη ρώτησε για τον λόγο, για τον οποίο δεν αναλαμβάνει τη βραδινή τηλεοπτική ζώνη.

Η Ελένη Μενεγάκη με τη σειρά της απάντησε: «Πριν από 10-12 χρόνια, όταν μου ζητήθηκε να αλλάξω ζώνη και ναι το έκανα, είπα ότι δεν θα ξαναγυρίσω πίσω. Αλήθεια θα απαντήσω. Πάλι παρακολουθώντας τη ζωή σου, που πάλι είχες προηγηθεί, έβλεπα ότι είναι πολύ δύσκολο να σε εμπιστευτούν, ξεκινώντας κάτι που πάντα υπήρχε η σύγκριση με σένα. Έπρεπε να με αποδεχτούν και μέχρι να με αποδεχτούν, για να γίνω κι εγώ καλή, όχι καλύτερη, γιατί δεν είχα κάποιον προσόν εμπειρίας… Βλέποντας εσένα ότι είναι δύσκολο όταν κρατάς πολλά καρπούζια –και το πρωί, και το βράδυ– δεν θα με βοηθούσε στο να κάνω οικογένεια».

Υπήρξε, όμως, και μια ιδιαίτερη στιγμή, όταν η Ρούλα Κορομηλά κάλεσε την Ελένη Μενεγάκη στο «Σπίτι με το Mega» για να παρουσιάσουν μαζί ένα εορταστικό επεισόδιο. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ξεχωριστός…

Ρούλα: Πρόσεξε τώρα τι θα γίνει, θα έρθεις οπωσδήποτε να κάνουμε μία εκπομπή μαζί ή το χριστουγεννιάτικο ή το πρωτοχρονιάτικο.
Ελένη: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά αυτό είναι δικό σου, ντρέπομαι, δεν μπορώ να το κάνω.
Ρούλα: Πώς είναι δυνατόν; Ντρέπεσαι ή δε ρισκάρεις; Μη με νευριάζεις.
Ελένη: Γιατί, εγώ θα έχω την ευθύνη; Δεν μπορώ άλλο, σας έχω πει μέχρι ένα, δεν μπορώ παραπάνω.
Ρούλα: Θα έρθεις ή Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά να το κάνουμε μαζί. Απάντησέ μου τώρα. Μαζί θα το παρουσιάσουμε.
Ελένη: Μα, τι να κάνω εγώ; Αφού είσαι εσύ.

Ρούλα: Αχ Θεέ μου δεν μπορώ με αυτή τη γυναίκα.
Ελένη: Δεν υπάρχει χώρος.
Ρούλα: Άσε αυτά που ξέρεις τα πονηρά και τα έξυπνα, γιατί είσαι πάντα έξυπνη.
Ελένη: Ξέρεις τι μου λέει τώρα από πάνω η Ελένη Γελαλή; «Την εκνεύρισες» μου λέει.
Ρούλα: Με εκνεύρισε, Ελένη μου. Σου αφήνω περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα να το σκεφτείς και να μου απαντήσεις. Εγώ κυρίες και κύριοι κάνω την πρόταση, θέλω την κ. Μενεγάκη να είναι μαζί μου στο σπίτι με το Mega ή Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά.