TV & Media

Χρήστος Βαλαβανίδης: Το πρόβλημα υγείας που τον έκανε να αναθεωρήσει τη ζωή (βίντεο)

«Έχασα τον κόσμο»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποκαλυπτικός ο Χρήστος Βαλαβανίδης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ
Αποκαλυπτικός ο Χρήστος Βαλαβανίδης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ © YouTube

Χρήστος Βαλαβανίδης - Η περιπέτεια της υγείας του και η αλλαγή στάσης στη ζωή του

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης μίλησε για τη ζωή του και το πώς άλλαξε ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα στην καθημερινότητά του μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο δημοφιλής ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Πέρασα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας και η ζωή μου μετά άλλαξε. Αυτό συνέβη στα καμαρίνια πριν από την παράσταση. Έχασα τον κόσμο, είδα τα πάνω κάτω και ζαλιζόμουν».

Και πρόσθεσε: «Έπεσα σε μια γωνιά, με βούτηξε ο Κώστας Σπυρόπουλος, με πήγε στο νοσοκομείο και με έσωσε. Η παράσταση ήταν το “Τοκ Τοκ” και ήταν σημαντικό που δεν ήμουν μόνος γιατί με πήγε εγκαίρως στο νοσοκομείο και με πρόλαβαν».

Χ. Βαλαβανίδης:«Έπαθα εγκεφαλικό πριν την παράσταση, έγινα πιο ευχάριστος μετά από αυτό»| 23/11| EΡΤ
Χρήστος Βαλαβανίδης:«Είμαι πολύ εύκολος συνεργάτης, αλλά έχω τις ιδιοτροπίες μου» | 23/11/2022 | EΡΤ

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης, τα νεύρα και οι σχέσεις του με τους άλλους

«Δεν ξέρω πόσο τυχαία ή πόσο της μοίρας είναι κάποια πράγματα. Αυτό αλλοίωσε αρκετά τον χαρακτήρα μου και την συμπεριφορά μου. Ήμουν πολύ οξύθυμος, πάρα πολύ οξύθυμος πριν από το εγκεφαλικό» συνέχισε ο 78χρονος Χρήστος Βαλαβανίδης.

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν υβριστής και γινόμουν έξαλλος με πράγματα που υποτιμούσαν τη νοημοσύνη μου. Έβριζα, θύμωνα και ήμουν επιθετικός».

«Δεν έδειρα ποτέ κανέναν βέβαια, ούτε και έδωσα ποτέ χαστούκι σε κανέναν παρόλο που θα ήθελα. Αλλά, είχα πολύ αιχμηρή γλώσσα. Σπάει κόκαλα η γλώσσα ως γνωστόν» ανέφερε επίσης.

«Από αυτό μπορεί να έχανα και φιλίες, αλλά δεν με ένοιαζε. Είμαι λίγο αυτάρκης, αυτεξούσιος, εγωκεντρικός και το παραδέχομαι, αλλά είμαι και καλό παιδί» κατέληξε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Στην ποίηση η ψυχή είναι γυμνή» | 23/11/2022 | EΡΤ
Χρήστος Βαλαβανίδης: «Τα λάθη πρέπει να τα κάνεις μεγάλος» | 23/11/2022 | EΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ