TV & Media

Stranger Things: Οι Duffer Brothers μίλησαν για την 5η σεζόν και τι να περιμένουμε

Πού πέφτει το βάρος των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Stranger Things - Η 5η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς και οι προθέσεις των Duffer Brothers

To «Stranger Things» έχει το δικό του φανατικό κοινό που κάθεται πλέον σε αναμμένα κάρβουνα μετά το τέλος της 4ης σεζόν. Το τι θα γίνει στην 5η σεζόν απασχολεί τους φαν της τηλεοπτικής σειράς που δημιούργησαν οι Duffer Brothers.

Matt και Ross Duffer μίλησαν με... μισόλογα για το περιεχόμενο της 5ης σεζόν κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Λος Άντζελες. Η συγγραφή του σεναρίου ξεκίνησε τον Αύγουστο.

Η 5η σεζόν θα είναι και η τελευταία, με τους δημιουργούς να ετοιμάζονται να εμφανίσουν στην τηλεοπτική αφήγηση τα εναπομείναντα κομμάτια που συμπληρώνουν το ποπ φαινόμενο Stranger Things.

«Κάναμε τα στελέχη να κλάψουν, και αυτό ένιωσα ότι ήταν καλό σημάδι» δήλωσε ο Matt Duffer. Και πρόσθεσε: «Οι μόνες άλλες φορές που τους έχω δει να κλαίνε είναι σε συνεδριάσεις για τον προϋπολογισμό».

Από τη μεριά του ο παραγωγός του «Stranger Things», Ross Duffer, είπε: «Ως μάρτυρας και έχοντας βρεθεί σε αυτήν τη δίωρη συνάντηση και έχοντας διαβάσει αυτό το πρώτο σενάριο- έχω παραλύσει από τον φόβο ότι θα χαλάσω κάτι- αλλά θα πω για τους αδελφούς Duffer, ότι παρά τη φήμη της σειράς και τους εικονικούς χαρακτήρες- και παρά το γεγονός ότι η σειρά δείχνει τόσο την εποχή των 80s όσο και το υπερφυσικό, η ουσία (για τους δημιουργούς) είναι οι άνθρωποι, αυτοί οι χαρακτήρες».

Οι χαρακτήρες του Stranger Things πρέπει να ολοκληρωθούν στην 5η σεζόν

«Η πέμπτη σεζόν φροντίζει ήδη τόσο ξεκάθαρα αυτές τις ιστορίες των χαρακτήρων γιατί αυτή ήταν πάντα η ψυχή του “Stranger Things”» πρόσθεσε.

«Έχουμε τόσους πολλούς χαρακτήρες τώρα, οι περισσότεροι από τους οποίους ζουν ακόμα» ανέφερε ο Ross Duffer. Και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε αυτές τις ιστορίες γιατί πολλοί από αυτούς τους χαρακτήρες εξελίσσονται και μεγαλώνουν από την 1η σεζόν. Επομένως, είναι μια πράξη εξισορρόπησης μεταξύ του να τους δώσουμε χρόνο να ολοκληρώσουν την ιστορία των χαρακτήρων τους και επίσης να "δέσουν" τα πάντα για να κάνουμε τις τελευταίες μας αποκαλύψεις».

Υπενθυμίζεται ότι τo «Stranger Things» ξεπέρασε τα 7 δισ. λεπτά τηλεθέασης, αποτελώντας μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix.