TV & Media

Νεφέλη Μεγκ: «Δεν είχα "καΐλα" για την τηλεόραση, είναι περίεργο το σύστημα»»

Τι είπε για τη νευρική ανορεξία στα 18 της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Νεφέλη Μεγκ αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Μπακοδήμου
Νεφέλη Μεγκ - Γρηγόρης Αρναούτογλου © ANT1

Νεφέλη Μεγκ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Η νευρική ανορεξία και ο λόγος που έφυγε από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Νεφέλη Μεγκ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε για τη νευρική ανορεξία που αντιμετώπισε αλλά και τους λόγους που αποχώρησε από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. 

«Από τα 18 μου μέχρι τα 21 πέρασα νευρική ανορεξία. Έλεγα “όχι” σε κοινωνικές συναναστροφές γιατί δεν ήθελα να φάω και να πιώ και έχασα πολλά πράγματα. Άργησα να συνειδητοποιήσω ότι είχα πρόβλημα και τελικά πήγα σε ψυχίατρο και διατροφολόγο μαζί. Όλα είναι στο μυαλό και η επίσκεψη σε ειδικό σώζει», ανέφερε.

«Μου άρεσε πολύ να κάνω τον κόσμο να γελάει, ήταν οργασμός όλο αυτό. Ήρθε η καραντίνα και ξεκίνησα το youtube και έβλεπα ότι η φάση είναι τα social media και έτσι ξεκίνησα. Όταν πήρα τα πρώτα μου χρήματα, μετά από δύο χρόνια, εκεί συνειδητοποίησα ότι μπορεί να γίνει και δουλειά και ήταν υπέροχο», είπε για την ενασχόλησή της με τα social media.

Νεφέλη Μεγκ - Ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Επίσης, η Νεφέλη Μεγκ εξήγησε πώς βίωσε την τηλεοπτική της εμπειρία, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, αλλά και τον λόγο που αποχώρησε.

«Δεν είχα καΐλα να είμαι στο πάνελ, εγώ πήγα να κάνω τα γκάλοπ. Τα τηλεοπτικά τερτίπια δεν τα έχω μάθει και λειτουργεί λίγο περίεργα το σύστημα. Η τηλεόραση κι ότι έχει να κάνει με το θέαμα μου αρέσει. Διαφορετικά τα συζητούσαμε και διαφορετικά γινόταν στην υλοποίηση. Από ό,τι κατάλαβα ήταν όλοι σε μια νεφέλη, σε ένα σύννεφο», είπε.

«Δεν ήθελα να είμαι στο πάνελ. Έφυγα κι ήταν φοβερά φιλικοί όλοι. Όλοι ήταν υπέροχοι», κατέληξε.

H Νεφέλη Μεγκ για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ