TV & Media

Το making of της Δανάης Μπάρκα από τα γυρίσματα της εκπομπής της (βίντεο)

Στιγμιότυπα με όλα όσα δεν δείχνουν ποτέ οι κάμερες

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Πάμε Δανάη»: Στη δημοσιότητα δόθηκαν making of πλάνα της πρωινής εκπομπής του Mega Channel - Η Δανάη Μπάρκα και το team της παραγωγής σε σπάνια στιγμιότυπα.
Όλα όσα δεν δείχνουν ποτέ οι κάμερες του «Πάμε Δανάη», σε ένα νέο βίντεο © Instagram / Danai Barka

«Πάμε Δανάη»: Στη δημοσιότητα δόθηκαν making of πλάνα της πρωινής εκπομπής του Mega Channel - Η Δανάη Μπάρκα και το team της παραγωγής σε σπάνια στιγμιότυπα.

Η Δανάη Μπάρκα και οι συντελεστές και καλεσμένοι της πρωινής εκπομπής του Mega Channel, «Πάμε Δανάη», όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί.

Μαρία Καβογιάννη, Δόμνα Μιχαηλίδου, αποστολή στους Παξούς, και πολλά άλλα γνωστά πρόσωπα και προορισμοί. «Κλακετρίστ», «ντεκαντάνς», «ντεκονστρέ», και άλλες χιουμοριστικές εκφράσεις, οι οποίες δεν ακούγονται συχνά στην ελληνική τηλεόραση.

Χαμόγελα, πειράγματα, απρόοπτα και όλα όσα συνθέτουν τον μικρόκοσμο μιας τηλεοπτικής παραγωγής με υψηλές απαιτήσεις, αλλά και όμορφο κλίμα.

Όλα αυτά στο «Όλα όσα δεν δείχνουν ποτέ οι κάμερες», ένα νέο βίντεο το οποίο δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το Mega Channel, με ξεχωριστά όσο και σπάνια making of πλάνα του «Πάμε Δανάη».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-coip9lxe2cnd)

Σημειώνεται ότι η Δανάη Μπάρκα, ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» είχε γενέθλια πριν από λίγες ημέρες και έκλεισε τα 30 της χρόνια on air, με ένα επικό πάρτι.

Η Δανάη Μπάρκα διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων, όπου κάλεσε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Η παρουσιάστρια πέρασε ένα ξέφρενο βράδυ, χορεύοντας και πίνοντας με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ στο πλευρό της ήταν φυσικά η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ