TV & Media

Σταρ του OnlyFans αναζητά προσωπικό βοηθό - Προσφέρει €39.000 ετήσιο μισθό

Ποιες δεξιότητες θα πρέπει να διαθέτουν όσοι απαντήσουν στην αγγελία

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Γκρέισι Χάρτι, μοντέλο στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου OnlyFans, προσφέρει ετήσιο ποσό 39.000 ευρώ για υπηρεσίες προσωπικού βοηθού.
Μια θέση εργασίας είναι διαθέσιμη για όποιον επιθυμεί να γίνει προσωπικός βοηθός μιας σταρ του OnlyFans © Instagram / Gracie Hartie

H Γκρέισι Χάρτι, μοντέλο στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου OnlyFans, προσφέρει ετήσιο ποσό 39.000 ευρώ για υπηρεσίες προσωπικού βοηθού.

Μια πιθανή ευκαιρία εργασίας είναι διαθέσιμη για όποιον επιθυμεί να γίνει προσωπικός βοηθός μιας σταρ του OnlyFans.

Η Γκρέισι Χάρτι, μοντέλο της πλατφόρμας με δεκάδες χιλιάδες followers στα κοινωνικά δίκτυα, αναζητά υπηρεσίες προσωπικού βοηθού. Προϋπόθεση για τους ενδιαφερόμενους, να διαθέτουν τουλάχιστον ένα πιστοποιητικό ανωτέρων σπουδών, ώστε να τη βοηθήσουν στην καριέρα της αναλαμβάνοντας αρκετές ευθύνες.

Ο επιτυχημένος υποψήφιος θα αμείβεται με ποσό 3.790 ευρώ έως 4.100 μηνιαίως για τον ρόλο, πράγμα που ισοδυναμεί με ετήσιο μισθό ο οποίος μπορεί να ανέλθει στα 39.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Χάρτι, ο οποίος απαριθμεί τις ευθύνες που θα έχει ο επιτυχημένος υποψήφιος, ο/η προσωπικός βοηθός θα πρέπει να μπορεί να ταξιδεύει για τη δουλειά, καθώς και να είναι «ικανός στη φωτογραφία», ενώ οποιαδήποτε εμπειρία στη βιντεοσκόπηση θα ήταν ένα συν.

Οι δεξιότητες στις οποίες στοχεύει η Χάρτι βασίζονται στο να βοηθήσουν στην προώθηση της σελίδας της στο OnlyFans, καθώς και στην καριέρα της γενικότερα.

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην ικανότητα του υποψήφιου να είναι έμπειρος στη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στη «δημιουργία εντυπωσιακών γραφικών και λεζαντών», που θα εμφανίζονται στον λογαριασμό OnlyFans της Χάρτι.

Ο προσωπικός βοηθός θα έχει επίσης τη διαχειριστική ευθύνη της διοικητική πλευρά των επιχειρηματικών συμφερόντων της Χάρτι, καθώς θα πρέπει να «διαχειρίζεται τη συνεργασία με άλλους διεθνείς δημιουργούς περιεχομένου».

Ο ρόλος περιλαμβάνει επίσης τον «συντονισμό της οργάνωσης ταξιδιού, τον προγραμματισμό ραντεβού, τη διευθέτηση συναντήσεων και εκδηλώσεων».

Ο ιστότοπος της Χάρτι δίνει οδηγίες σε κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο, να στείλει το πορτφόλιο και το βιογραφικό του στην ηλεκτρονική διεύθυνση heygracie3@gmail.com.

Η συνδρομή στο OnlyFans της δημιουργού κοστίζει 21.79 ευρώ το μήνα, με τους συνδρομητές να έχουν πρόσβαση σε «συχνές μεταφορτώσεις» από τη Χάρτι, καθώς και να συνομιλούν μαζί της, αλλά και να έχουν την ευκαιρία να ζητήσουν προσαρμοσμένο περιεχόμενο.

Με την ανακοίνωση της αγγελίας, δεν άργησαν οι πρώτες αιτήσεις να καταφθάνουν στα social media, ακόμη και από ενδιαφερόμενους διατεθειμένους να κάνουν το κάτι παραπάνω, προκειμένου να στελεχώσουν τη θέση εργασίας.

(Με πληροφορίες της Daily Star και του Mothership)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ