TV & Media

Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους και Απόστολος Γκλέτσος «αναβίωσαν» τους «Ψίθυρους Καρδιάς» 24 χρόνια μετά

Χόρεψαν το τραγούδι της σειράς του Mega

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους - Απόστολος Γκλέτσος: Οι «Ψίθυροι Καρδιάς» 24 χρόνια μετά - Η viral συνάντηση των ηθοποιών

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος συναντήθηκαν τηλεοπτικά μετά από 24 ολόκληρα χρόνια στην κωμική εκπομπή «Τα Νούμερα» της ΕΡΤ. Μία σκηνή, μάλιστα, έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο. Οι δύο ηθοποιοί χόρεψαν το τραγούδι της σειράς «Ψίθυροι Καρδιάς» στην οποία υποδύονταν ένα παράφορα ερωτευμένο ζευγάρι. 

Ο αρχιτέκτονας Αντώνης Μαυράκης (Απόστολος Γκλέτσος) συνάντησε ξανά την τσιγγάνα Ερατώ Ράντω (Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους) και οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να θυμηθούν όσα είχαν δει στη δραματική σειρά του Mega που υπέγραψε ο Μανούσος Μανουσάκης. 

Η ιστορία της σειράς περιγράφει τον απαγορευμένο έρωτα ενός νεαρού αρχιτέκτονα και μιας τσιγγάνας, καθώς και τα εμπόδια και τις διαφορές των δύο αυτών κόσμων. Οι Ψίθυροι καρδιάς είναι από τα δημοφιλέστερα προγράμματα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Σύμφωνα με το Βικιπαίδεια, ξεπέρασε ακόμη και το Μουντιάλ της Γαλλίας που διεξήχθη το καλοκαίρι του 1998. Η σειρά έφτασε σε μέγιστη τηλεθέαση το 76,7%. Πιο συγκεκριμένα το επεισόδιο που προβλήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1998 σημείωσε το ποσοστό του 76,7% ξεπερνώντας τους 3.500.000 τηλεθεατές.