Ελλαδα

Γκλέτσος: Εκμεταλλεύτηκα τη θέση μου ερωτικά σε δύο περιπτώσεις

«Ζητώ συγγνώμη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόστολος Γκλέτσος
Απόστολος Γκλέτσος © EUROKINNISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη», εξομολογήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, αναφερόμενος σε δύο περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Tik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ με αφορμή τις πρόσφατες απανωτές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στον χώρο του θεάματος και του αθλητισμού. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε ότι ερήμην του μπορεί να έχει υπάρξει κι ο ίδιος θύτης και ζήτησε συγγνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε: «Με αυτή την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη και να έγινα κι εγώ θύτης χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν το καταλάβαινα».

«Μπορεί να έχω κακομιλήσει ή αυτό που λες. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, σε ένα κορίτσι που έρχεται να πει λίγες ατάκες, της λέει: “Το βράδυ θα βγούμε”. Αυτή φοβούμενη μην χάσει το ρολάκι της ή θέλοντας να μεγαλώσει τον ρόλο της μπορεί να δεχτεί. Εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι, έχει συμβεί. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα, τώρα το σκέφτομαι. Εκείνη την ώρα έλεγα ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί, που μπορεί να ήμουν και 10 χρόνια μεγαλύτερός του και δεν μου αρέσει καθόλου και ζητάω και “συγγνώμη” αν έγινε. Έχω δύο συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου. Κάποιοι δύο άνθρωποι, κάποιες δύο ψυχές μπορεί να καταπιέστηκαν και να μην το ήθελαν» κατέληξε.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ζητά συγγνώμη, αν έχει υπάρξει περίπτωση που ήταν θύτης σε παρενόχληση

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ