TV & Media

Ποιος μεγάλος ηθοποιός θα έπαιζε στη σειρά «Δύο Ξένοι»; - Η αποκάλυψη της Τιτίκας Στασινοπούλου

Στον τρίτο κύκλο που ήταν έτοιμος αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποιος μεγάλος ηθοποιός θα έπαιζε στην τρίτη σεζόν της σειράς «Δύο Ξένοι»; Η αποκάλυψη της Τιτίκας Στασινοπούλου
«Δύο Ξένοι» © Facebook/MegaTV

Ο τρίτος κύκλος των «Δύο Ξένων», η Τιτίκα Στασινοπούλο και ο Θανάσης Βέγγος 

Η τρίτη σεζόν της σειράς «Δύο Ξένοι» αποτελεί έναν αστικό μύθο της τηλεόρασης και μία ιστορία με πολύ παρασκήνιο. Αυτό που σίγουρα έχει γίνει γνωστό, είναι ότι η σειρά είχε πάρει το πράσινο φως για μία ακόμη χρονιά, είχε έτοιμο το σενάριο, αλλά τελικά τα γυρίσματα δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. 

Η Τιτίκα Στασινοπούλου, που στη σειρά έπαιζε τη μαμά της Μαρίνας Κουντουράτου, μίλησε για τους «Δύο Ξένους» και αποκάλυψε ότι ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός θα έμπαινε στο καστ του τρίτου κύκλου. «Οι «Δύο Ξένοι» δεν πήγαν για τρίτη σεζόν, για τί δεν θέλανε κάποιοι από τους κεντρικούς ρόλους να συνεχίσουν. Στην τρίτη σεζόν θα έμπαινε ο Θανάσης Βέγγος, που θα υποδυόταν τον άντρα μου», δήλωσε στην  κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Μάλιστα μίλησε και για τον ρόλο της: «Ο κόσμος δεν ξέρει ότι στους «Δύο Ξένους» έκανα μόνο τεσσεράμισι επεισόδια. Τον ρόλο μου στη σειρά τον είχαν γράψει αρχικά για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου».

Τιτίκα Στασινοπούλου - Η υγεία, η εμφάνιση και ο θάνατος του συζύγου της

Τιτίκα Στασινοπούλου εξήγησε ότι φροντίζει την εμφάνισή της, με την ίδια να δηλώνει πως τα νύχια της είναι πάντα βαμμένα, καθώς θεωρεί πως είναι θέμα αξιοπρέπειας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει συμφιλιωμένη με την ηλικία της και με την πάροδο του χρόνου.

«Η υγεία μου πέρασε στραπάτσα, ευτυχώς ξεπεράσαμε τη συνάντησή μου με τον καρκίνο. Στην περιπέτεια της υγείας μου είχα μία εσωτερική σιγουριά ότι όλα θα πήγαιναν καλά», είπε.

Για την απώλεια του συζύγου της, Γιώργου Παπαζήση, η οποία της στοίχισε πολύ είπε: «Με τον σύζυγό μου είχαμε έρθει σε ρήξη, όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να του κρατήσω κακία. Την αγαπώ τη μοναξιά μου, τη θεωρώ μοναχικότητα. Οι φίλοι μου είναι ο κόσμος, με κάνει να νιώθω ότι δεν είμαι μόνη μου σε αυτή τη ζωή», είπε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο Γιώργος Παπαζήσης, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό ως «Μανωλιός», θαύμαζε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την ερωτεύτηκε γιατί είχε στοιχεία δικά της. Για τη Ρένα Βλαχοπούλου δήλωσε πως έπαιζε τον εαυτό της και δεν είχε σχέση με την εθνική σταρ και άλλες τέτοιες καλλιτέχνιδες.

«Η ενασχόληση της Αλίκης με τον εαυτό της την απομάκρυνε από την τέχνη της και έγινε μανιέρα», είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ