TV & Media

H Φελίσια Λαπάτη θα είναι η αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού

Αναζήτηση τέλος για την παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
15’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Φελίσια Λαπάτη θα είναι η αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού
Φελίσια Λαπάτη © Facebook

«Πρωινό»: Η Φελίσια Λαπάτη στη θέση της Δούκισσας Νομικού στην εκπομπή - Η νέα συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα

Τελειώνει η αναζήτηση της παρουσιάστριας που θα αντικαταστήσει τη Δούκισσα Νομικού στο πρωινό του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το enikos.gr, το νέο πρόσωπο που θα πλαισιώσει την ομάδα, θα είναι η ραδιοφωνική παραγωγός, Φελίσια Λαπάτη.

Όπως αναφέριε το ίδιο ρεπορτάζ, μεταξύ εκείνων που έκαναν δοκιμαστικό, ήταν η Μαρία Λουίζα Βούρου και η Βάλια Χατζηθεοδώρου ενώ ραντεβού έκανε και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, με τους ανθρώπους του καναλιού και τον Γιώργο Λιάγκα να καταλήγουν στη Φελίσια Λαπάτη.

Πάντως, η ίδια σε δηλώσεις που έκανε το Σάββατο στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», δηλώνει άγνοια για τα ρεπορτάζ γύρω από το όνομά της, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι θα ήθελε να αναλάβει τη δουλειά. «Όχι, δεν έχω κάνει συζητήσεις. Εγώ είμαι στο ραδιόφωνο. Μακάρι να είμαι αυτή που θέλουν. Αν μπορούσα να συνδυάσω το ραδιόφωνο με την τηλεόραση. θα ήταν πολύ ωραία. Με πήρε η μάνα μου και οι φίλοι μου και μου λέγανε συγχαρητήρια», είπε αρχικά. 

«Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Λιάγκα, τον γνωρίζω γιατί είχα κάνει πρακτική στο Πρωινό πριν από λίγα χρόνια, αλλά δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Αλήθεια δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση. Δεν έχω θέμα αν θα είμαι πάνελ ή συμπαρουσιάστρια. Πηγαίνω όπου νιώθω. Μακάρι να είμαι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα», ανέφερε κλείνοντας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ