TV & Media

Τηλεοπτικό διαζύγιο της Δούκισσας Νομικού από τον Γιώργο Λιάγκα: Το σύντομο «ευχαριστώ» του παρουσιαστή

Η συνεργασία κράτησε μόλις δυο εβδομάδες

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Λιάγκας - Δούκισσα Νομικού
Γιώργος Λιάγκας - Δούκισσα Νομικού © Instagram

Δούκισσα Νομικού - Γιώργος Λιάγκας: Το τηλεοπτικό διαζύγιο, η ανακοίνωση του Ant1, η ανάρτηση της παρουσιάστριας και η πρώτη εκπομπή μετά την αποχώρηση

Η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από τον εκπομπή που παρουσίαζε με τον Γιώργο Λιάγκα, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ant1 μέσα στο σαββατοκύριακο. Σήμερα, στην πρώτη εκπομπή μετά την αποχώρηση, ο παρουσιαστής έκανε ένα μικρό σχόλιο για την εξέλιξη αυτή, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συμπαρουσιάστρια του για τα επόμενα βήματά της και ευχαρίστησε τον Ant1 για τη στήριξη του. 

«Όπως γνωρίζετε η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Θέλω να την ευχαριστήσω για την μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε για δύο με τρεις εβδομάδες. Ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα. Μάθαμε ότι παραμένει στον ΑΝΤ1 άλλωστε. Καλή επιτυχία σε ότι και να κάνει, το αξίζει. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί στηρίζει εμπράκτως αυτή την εκπομπή και αυτή την ομάδα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής «Πρωινό».

Δούκισσα Νομικού - Γιώργος Λιάγκας: Η ανακοίνωση για το τηλεοπτικό του διαζύγιο

Μετά την απουσία της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή της Παρασκευής είχαν «φουντώσει» τα σενάρια για τσακωμό με τον Γιώργο Λιάγκα και την παραίτηση της παρουσιάστριας. Ο Ant1 επιβεβαίωσε -εν μέρει- τις φήμες ανακοινώνοντας την Κυριακή (25/9) το τέλος της από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού. 

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1», ανέφερε η ανακοίνωση. 

Δούκισσα Νομικού - Γιώργος Λιάγκας: Η ανάρτηση για την αποχώρηση από την εκπομπή

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, η Δούκισσα Νομικού με ανάρτησή της αναφέρθηκε στο τέλος της από την εκπομπή. 

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ τον σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ