TV & Media

Ο Λάκης Παπαδόπουλος τα βάζει με το GNTM: «Κάνουν τσίρκο τις γυναίκες σε όλη την Ελλάδα»

Οι αιχμές για τη συμπεριφορά των κριτών του ριάλιτι

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λάκης Παπαδόπουλος τα βάζει με το GNTM: «Τους κάνουν τσίρκο σε όλη την Ελλάδα»
Λάκης Παπαδόπουλος © NDP

Λάκης Παπαδόπουλος κατά GNTM: «Τους κάνουν τσίρκο σε όλη την Ελλάδα, αν ήμουν κορίτσι θα έφευγα»

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Alpha και καταφέρθηκε κατά του GNTM, που όπως είπε, είναι ένα ριάλιτι που «πληγώνει» τις γυναίκες που συμμετέχουν.

«Είδα το GNTM και υπάρχει μια κομπλεξική τάση των κριτών, να προσπαθήσουν να βρουν άκομψα πράγματα. Να τους πληγώνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα και να τους κάνουν τσίρκο, εγώ θα έφευγα αν ήμουν κορίτσι. Είναι λυπηρό να πηγαίνουν γυναίκες μεγάλης ηλικίας», τόνισε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε: «Είναι λυπηρό να πηγαίνουν γυναίκες μεγάλης ηλικίας. Τη Βίκυ Καγιά την αγαπάει ο κόσμος, ο Καράβας είναι ευγενέστατος και ωραίο παιδί. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μου αρέσει, είναι σαν να ξιπάζει την ελληνική αισθητική».

Ο Λάκης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στους κριτές του διαγωνισμού μόδας, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Τη Βίκυ Καγιά την αγαπάει ο κόσμος, ο Καράβας είναι ευγενέστατος και ωραίο παιδί. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μου αρέσει, είναι σαν να ξιπάζει την ελληνική αισθητική», είπε ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά τη δήλωση του Γιάννη Μπέζου που είπε ότι τα ριάλιτι είναι πορνό, είπε: «Μερικοί άνθρωποι είναι στριμωγμένοι στον κύκλο τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του είχε πει για τα ριάλιτι:  «Το να βάλεις κάποιους ανθρώπους σε ένα ριάλιτι σαν τα ζώα και να αρχίσουν να κάνουν όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι, αυτά είναι αστεία και θα το χαρακτήριζα πορνό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ