Trending Now

Κόντρα Σοφίας Χατζηπαντελή και Λάκη Γαβαλά στο Instagram

«Αμφιβάλω πως είσαι στοιχείο της μόδας με τέτοια εμφάνιση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καυγάς Σοφίας Χατζηπαντελή και Λάκη Γαβαλά στο Instagram - «Αμφιβάλω πως είσαι στοιχείο της μόδας με τέτοια εμφάνιση»
Σόφια Χατζηπαντέλη © screenshot

Αντιπαράθεση Λάκη Γαβαλά - Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram. 

Η guest κριτής του GNTM 5, Σοφία Χατζηπαντελή, έχει γίνει ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών. Οι αντιδράσεις της κατά τη διάρκεια των audition του ριάλιτι μοντέλων έχουν δεχθεί κριτική, ενώ στόχος σχολίων έχουν γίνει και τα φρύδια της και από ανθρώπους που κινούνται στον χώρο της μόδας. Ανάμεσά τους και ο Λάκης Γαβαλάς που καλεσε την Σοφία Χατζηπαντελή να επιδείξει... σεβασμό. 

Έτσι, κάτω από ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram, ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε: «Αμφιβάλω πως είσαι στοιχείο της μόδας με τέτοια εμφάνιση. Σε παρακαλώ να σεβαστείς το ότι είσαι γυναίκα, αρχικά, και στη συνέχεια να σεβαστείς τη σημασία της λέξης μόδα».

Η guest κριτής του GNTM 5 απάντησε ζητώντας τον να αναθεωρήσει πρώτα εκείνος τις δικές του απόψεις. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πριν κριτικάρεις την αντίληψή μου και τον σεβασμό μου για τη μόδα, σου προτείνω να επανεξετάσεις τι νομίζεις εσύ ότι σημαίνει. Γιατί βάσει αυτών που έχω δει, το στυλ σου είναι παραπάνω από προσβλητικό και όλο λάθος. Μην ξαναμιλήσεις για μένα, εάν δεν πω πρώτα κάτι εγώ για σένα».

στιγμιοτυπο-οθονης-6-16
στιγμιοτυπο-οθονης-5-18

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ