TV & Media

GNTM: Ποια είναι τα πρόσωπα της νέας κριτικής επιτροπής - Οι δύο προσθήκες

Ποιο είναι το 25χρονο μοντέλο που μπαίνει στην κριτική επιτροπή

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
GNTM: Πρώην συμμετέχουσες στην αφίσα για τη νέα σεζόν του ριάλιτι
GNTM © Instagram

GNTM: Τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής και οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή - Ξεκίνησαν οι οντισιόν

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι auditions για τον νέο κύκλο του GNTΜ, το Star ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μοντέλων, που φέτος θα είναι για κορίτσια κάθε ηλικίας. 

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο GNTM μετά από έναν χρόνο απουσίας και μαζί της στην κριτική επιτροπή θα δούμε τον μέχρι πρότινος coach, Γιώργο Καράβα, αλλά και τον Τάσο Σοφρωνίου. Όσο για την τέταρτη θέση στην κριτική επιτροπή; Η Σοφία Χατζηπαντελή θα γίνει η τέταρτη, guest κριτής της επιτροπής μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής των μοντέλων που θα μπουν στο σπίτι του GNTM. Στην υποδοχή των μοντέλων και των οικογενειών τους θα δούμε την Έλενα Γαλύφα. 

GNTM: Ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή - Οι πρώτες της δηλώσεις 

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι 25 ετών, σπουδάζει μάρκετινγκ και ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας από το 2017. Τα πυκνά της φρύδια είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της. Η Σοφία Χατζηπαντελή συνεργάζεται με δύο πρακτορεία, με το Premier Model Management αλλά και με το MUSE NYC.

 «Σας ευχαριστώ πολύ που με έχετε εδώ. Νιώθω τόσο τιμή που είμαι σε αυτή τη θέση με την Βίκυ, τον Γιώργο και τον Τάσο. Όλοι μαζί θα επιλέξουμε το μελλοντικό είδωλο! Όλοι τους, ο καθένας με τον τρόπο του, έχουν αλλάξει τη μόδα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ και θα βρούμε το επόμενο άτομο που θα το κάνει», είπε στις πρώτες της δηλώσεις η Σοφία Χατζηπαντελή και αναφέρθηκε στο πρώτο γύρισμα για το GNTM. 

 

 

«Σήμερα ήταν συναρπαστικά και μ' άρεσε όλος ο ενθουσιασμός που είχαν όλοι στο έπακρο. Έμοιαζαν λίγο αγχωμένοι το ίδιο ήμουν κι εγώ, αλλά πιστεύω ότι θα γίνεται όλο και καλύτερο, είναι τόσοι υπέροχοι άνθρωποι και ανυπομονώ να γνωρίσω τους υπόλοιπους», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή και πρόσθεσε: «Θέλω να δω κάποιον που να μην τον ξεχάσω βγαίνοντας από το δωμάτιο. Αυτό αναζητώ! Κάποιον με τον οποίο μπορεί ο κόσμος να ταυτιστεί. Το θέμα δεν είναι να είσαι όμορφος, ψηλός και πολύ αδύνατος σαν μοντέλο. Το θέμα είναι να είσαι κάτι που όταν το δει κάποιος σε ένα περιοδικό και να πει "μπορώ να γίνω έτσι, νιώθω πως με αντιπροσωπεύουν”. Θέλουμε περισσότερη αντιπροσώπευση, θέλουμε να δείξουμε ότι οι γυναίκες υπάρχουν στη βιομηχανία της μόδας και είναι πολύ δυνατός. Δεν μας περιορίζει το μέγεθος, η φυλή, το χρώμα ή το φύλο μας, τίποτα απ' όλα αυτά». 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις          

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ