- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρίκα Διαλυνά: Ο Μπράντο, τα «πονηρά» περιοδικά του Κωνσταντάρα και ο ανταγωνισμός Αλίκης- Παπαμιχαήλ
Η συγγνώμη του Γουόρεν Μπίτι που δεν έκανε δεκτή
Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής και της καριέρας της σε τηλεοπτική της συνέντευξη.
Σε μία ξεχωριστή συνέντευξη προχώρησε η Ρίκα Διαλυνά, σχετικά με το θέατρο, την οικογένειά της, τα καλλιστεία και την πορεία της στην Αμερική. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόταση για δουλειά από τον Φεντερίκο Φελίνι, αλλά και τον ανταγωνισμό που διέκρινε ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.
Στην πορεία της συζήτησης, η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της από την καριέρα στην Αμερική, λέγοντας ότι: «Όλοι οι δημοσιογράφοι μίλαγαν για το κορίτσι από την Ελλάδα που φοβόντουσαν στην Αμερική πως θα τους αναστατώσει. Είδα όνειρο πως με βοηθάει κάποιος Αναστασιάδης, όταν πήρα το διαβατήριό μου, υπογραφή για να φύγω είχε βάλει ένας Αναστασιάδης. Ο Τζιμ Λόντος μου έδινε 3.000 δολάρια για να παρουσιάσω μία εκδήλωση, αρνήθηκα και με κυνηγούσαν 3 δικοί του άνθρωποι. Για να σωθώ, έπιασα το χέρι ενός περαστικού για να ζητήσω να γίνει κηδεμόνας μου και έτσι γνώρισα τον πρώτο μου σύζυγο».
Για την πρόταση σχετικά με μία δουλειά από τον σπουδαίο Φεντερίκο Φελίνι, είπε: «Μου είχε στείλει επιστολή ο Φελίνι για να μου προτείνει πρωταγωνιστικό ρολό και η συγκάτοικός μου την πέταξε στα σκουπίδια. Βρήκα την επιστολή στα σκουπίδια, πήγα να τον βρω και μου είπε “τι θα γίνει με σένα θα σε κυνηγάω;”. Σε μία εκδήλωση ξαφνικά ο Γουόρεν Μπίτι (σ.σ ηθοποιός και σκηνοθέτης) με άρπαξε και ξεκίνησε να με κυνηγάει. Του πετούσα ό,τι έβρισκα, ήταν εφιαλτικό. Τον συνάντησα δύο χρόνια μετά το περιστατικό, ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη και του είπα πως είναι αργά».
Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Ρίκα Διαλυνά είπε: «Πιστεύω ότι έφταιγε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για τον ανταγωνισμό με την Αλίκη στις Διπλοπενιές. Εγώ με την Αλίκη στην δραματική σχολή κάναμε παρέα και όταν μου ζήτησε να πάω στις Διπλοπενιές δέχτηκα. Την πρώτη μέρα στα γυρίσματα της ταινίας, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε να φωτογραφηθούν και διέλυσαν το γύρισμα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μου έραβε τα ρούχα για να μη φαίνεται το ντεκολτέ μου. Σε μία εκδήλωση ελληνικής βραδιάς στην Ιταλία, είχαν φέρει 15.000 πιάτα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σηκώθηκε να χορέψει και δεν έγινε ντόρος. Μόλις σηκώθηκα να χορέψω εγώ, άρχισαν να με φωτογραφίζουν όλοι οι παπαράτσι και έσπασαν τα πιάτα για έμενα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ζήλεψε και είπε στην Αλίκη “μωρή, αν δεν σηκωθείς να φύγεις, πετάω τη βέρα μου και δεν θέλω να σε ξαναδώ” και πέρασαν πολλά χρόνια που δεν μιλούσαμε με την Αλίκη.
Τέλος, η Ρίκα Διαλυνά άφησε ένα σχόλιο για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, λέγοντας: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ένας άρχοντας, ήταν όμως και λίγο πονηρός. Στα γυρίσματα μου έδειχνε ‘περίεργα’ περιοδικά».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.