Ρίκα Διαλυνά: Είναι τρομερό να χάνεις τον άνθρωπό σου
Ένα χρόνο χωρίς τον σύζυγό της η ηθοποιός μιλά για το πόσο άλλαξε η ζωή της
Ένας χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο του Νίκου Χρυσικόπουλου, συζύγου της Ρίκας Διαλυνά και η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογείται την αδυναμία της να ξεπεράσει αυτήν την απώλεια.
«Είναι μια άλλη περίοδος της ζωής μου, γιατί από τη στιγμή που «έφυγε» ο Νίκος, άλλαξε τελείως η σκέψη μου για τη ζωή, τα ενδιαφέροντα μου. Διανύω μια καινούρια ζωή την οποία δεν μπορώ να πω ότι ήθελα να την είχα, αναγκαστικά. Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του και είναι φυσικό για έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει να αλλάξεις τα πάντα. Δεν έχω αφήσει να πέσει το ηθικό μου, αλλά έχω χάσει και τη διάθεση να αγωνίζομαι, κάτι που είχα μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάντα ήμουν δραστήρια, δεν μπορούσα να καθίσω λεπτό, ήθελα πάντα να δημιουργώ τώρα έχω απογοητευτεί, χωρίς όμως να χάσω τη ζωντάνια μου. Έχω αλλάξει τρόπο ζωής», είπε η άλλοτε αριστοκρατική κυρία του ελληνικού εμπορικού κινηματογράφου.
Στη συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό προσθέτει: «Είναι τρομερό ξαφνικά να χάνεις τον άνθρωπο σου, αλλά και τους φίλους σου και να μένεις μόνη. Τώρα αρχίζω και γίνομαι δυνατή, δεν με πειράζει που είμαι μόνη μου. Μου έχει φύγει η θλίψη, έχω αρχίσει να σκέφτομαι πιο χαρούμενα τον Νίκο, άλλες φορές πιο λυπημένα, με πιάνουν τα κλάματα. Αυτό που κατάφερα ήταν να βγάλω από το μυαλό μου την τελευταία του εικόνα, που είχε αδυνατίσει πολύ, μου πήρε πολλούς μήνες. Ανοίγοντας το κινητό μου, έχω δυο φωτογραφίες του, μια έτσι όπως τον γνώρισα και άλλη μία όπως ήταν προς το τέλος, πριν «φύγει» για να τον θυμάμαι έτσι όπως ήθελα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.