TV & Media

MasterChef: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού

Ένα λάθος ήταν αρκετό για να τον στείλει σπίτι του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MasterChef: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού
MasterChef: Αποχώρησε ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού © YouTube

MasterChef: Αποχώρησε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού και αρχηγός της κόκκινης ομάδας.

Ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε από το MasterChef αφήνοντας πίσω του 13 υποψήφιους για την κατάκτηση του διαγωνισμού. Το πιάτο του Γρηγόρη Γιαννόπουλου είχε αστοχία, κι έτσι ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας και ένα από τα φαβορί για να φτάσει μέχρι τον τελικό, αποχώρησε πρόωρα από το ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Πάνος Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ διεκδίκησαν την παραμονή τους στο μαγειρικό διαγωνισμό, με τον πρώτο να κάνει τη χειρότερη προσπάθεια και να αφήνει την ποδιά του, μετά τη διαδικασία αντιγραφής πιάτου.  

Τα τρία παιδιά κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο βασισμένο στην πολίτικη κουζίνα, από τα χέρια του καλεσμένου των τριών κριτών, του chef, Άγγελου Μπακόπουλου.

Ο chef έφερε στον διαγωνισμό ένα πιάτο με πολίτικες γεύσεις που ενθουσίασε τους παίκτες, αλλά παράλληλα απαιτούσε πολύ καλό διάβασμα της συνταγής, ζυγίσματα και απόλυτη συγκέντρωση. 

MasterChef 2022 | Μικρασιάτικο τονάκι με λαχανικά πλακί | Άγγελος Μπακόπουλος

Γρηγόρης, Πάνος και Καλλιόπη έκαναν σταθερά βήματα στη 1 ώρα και 40 λεπτά που είχαν στη διάθεσή τους και έδειξαν ότι έχουν βγάλει και οι τρεις καλό αποτέλεσμα. Μάλιστα οι συμπαίκτες τους από τον εξώστη μίλησαν για την καλύτερη δοκιμασία αποχώρησης και για επαγγελματισμό από τους τρεις διαγωνιζόμενους. 

Τελικά, ένα λάθος ήταν αρκετό για να θέσει εκτός διαγωνισμού τον Γρηγόρη, ο οποίος είχε μπερδέψει μία από τις παρασκευές και τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι.

MasterChef 2022 | Πόπη ή Γρηγόρης; Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ