TV & Media

Masterchef 2022: Ο Μπόμπαινας επέστρεψε με μπλούζα «Εγώ ο απαισιότατος»

«Χαμός» στο Twitter

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο «Μπόμπαινας»
Ο «Μπόμπαινας» © YouTube

Ο «Μπόμπαινας» επέστρεψε στις κουζίνες του MasterChef και όπως πάντα έκανε εντυπωσιακή είσοδο με μπλούζα «Εγώ, ο Απαισιότατος».

Δριμύτερος επέστρεψε στις κουζίνες του φετινού MasterChef ο Δημήτρης Ταϊρίδης ή κατά κόσμον «Μπόμπαινας».

Ο «Μπόμπαινας» γύρισε στα πλατό μαζί με τον Γρηγόρη, τη Βασιλική, τον Γιώργο, τον Στέφανο, την Ελπίδα, την Αναστασία, τον Νίκο και τον Δημήτρη για να διεκδικήσει την επιστροφή του στο φετινό ριάλιτι.

Και όπως συνηθίζει, έκανε εντυπωσιακή είσοδο. Όχι μόνο άργησε εν γνώσει του να μπει στην κουζίνα αλλά εμφανίστηκε με μπλούζα από την γνωστή παιδική ταινία «Εγώ ο Απαισιότατος».

«Αφήνω να μπουν οι πρώτοι επτά και τσουπ…Surprise», είπε στο backstage ο «Μπόμπαινας».

 

MasterChef 2022 | Η θεαματική είσοδος του Μπόμπαινα και το τρολ μπλουζάκι

 

«Πώς είναι η ζωή έξω» τον ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης, με τον Μπόμπαινα να απαντά, δείχνοντας την μπλούζα του. O παίκτης μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής είπε:

«Μπορεί οι τηλεθεατές να δυσανασχετήσουν. Ο Μπόμπαινας δεν ξεχνά. Έχει λογαριασμούς να κλείσει. Προς μεγάλη μου λύπη, όταν βγήκα έξω μπήκα στον πειρασμό να δω κάποιες δηλώσεις των συμπαικτών μου. Ανακάλυψα πως είμαι ένας τζογαδόρος και βάζω στοιχήματα. Ο κ. Βασίλης Μπόλλος τα είπε. Τον τιμούν όλα αυτά. Βασιλάκη, πόσα είναι τα χρήματα που έχεις βάλει στοίχημα; Τον βλέπετε; Δε μιλάει».

«Χαμός» στο Twitter με τον «Μπόμπαινα»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ