TV & Media

Ο Κώστας Νικούλι μετά τον Σασμό είναι άλλος άνθρωπος (βίντεο)

Ξύρισε το μουστάκι και έκοψε το μαλλί

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Νικούλι, ο τηλεοπτικός «Πετρής» στη σειρά «Σασμός»
Κώστας Νικούλι, ο τηλεοπτικός «Πετρής» στη σειρά «Σασμός» © Alpha TV

Ο Κώστας Νικούλι, ο «Πετρής» στη σειρά «Σασμός», άλλαξε την εξωτερική του εμφάνιση και έγινε αγνώριστος. Τι δήλωσε ο ηθοποιός για τη νέα σειρά «Τα Νεοκλασικά».

Ο Κώστας Νικούλι υποδύθηκε τον Πετρή στη σειρά «Σασμός». Μετά την αποχώρησή του ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha «Τα Νεοκλασικά». Ο Κώστας Νικούλι μίλησε για τη νέα του δουλειά στην τηλεόραση.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο ηθοποιός έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση. Ξύρισε το μουστάκι και έκοψε τα μαλλιά του. Ο Κώστας Νικούλι είναι 28 ετών και μετά την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, φαίνεται ακόμη πιο μικρός.

Κώστας Νικούλι: Ποιον ρόλο θα έχει στη σειρά «Τα Νεοκλασικά» - Τι δήλωσε ο ηθοποιός

«Εγώ ενσαρκώνω τον ρόλο του Γιώργου, που με βάση την οικονομική κατάσταση, αλλά και επειδή είναι ερωτευμένος με την Ειρήνη, παντρεύονται για να πάρουν ένα ΕΣΠΑ» ανέφερε ο Κώστας Νικούλι σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τη σειρά «Σασμός» και τον θάνατο του «Πετρή», ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αντίδραση της μητέρας του: «Αυτό που είπε η μάνα μου είναι ότι συγκινήθηκε, αλλά αυτό το εισπράττω και απ' όλο το μητρικό κοινό θα έλεγα. Υπάρχει αυτό το "Αυτός θα μπορούσε να είναι ο γιος μου"».

Ο Κώστας Νικούλι μετά τη σειρά «Σασμός»

Αναφορικά με την πιο ακραία αντίδραση θαυμασμού που έχει δεχτεί, ο Κώστας Νικούλι ανέφερε: «Ήθελα να ξεπαρκάρω, δεν έβλεπα καλά, έρχεται ένας κύριος να μου κάνει μανούβρα να μου πει "Έλα πέρνα". Εκείνη τη στιγμή με κοιτάζει και μου λέει "Α Εσύ είσαι; Να βγάλουμε μία φωτογραφία"».

Ο Κώστας Νικούλι όταν ήταν στη σειρά «Σασμός»

«Είχε μπει μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου να βγάλει τη selfie για να φαίνεται» εξήγησε ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος μετά τη σειρά «Σασμός» είναι άλλος άνθρωπος.

Ο Κώστας Νικούλι αποκάλυψε την ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί ως «Πετρής»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ