TV & Media

Φοίβος: Γιατί χώρισαν καλλιτεχνικά με την Δέσποινα Βανδή

«Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει και άλλα πράγματα», είπε ο Φοίβος

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο συνθέτης Φοίβος σε τηλεοπτική του συνέντευξη
Φοίβος © ANT1

Ο Φοίβος για τη Δέσποινα Βανδή και το καλλιτεχνικό τους χωρισμό - Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του και η έκπληξη από την τραγουδίστρια.

Ο Φοίβος μίλησε για πρώτη φορά για το καλλιτεχνικό διαζύγιο που πήραν με τη Δέσποινα Βανδή, αποκαλύπτοντας το λόγο. Ο συνθέτης έκανε μία τρυφερή εξομολόγηση και για τη σύζυγό του. 

Ο Φοίβος χαρακτήρισε τη Δέσποινα Βανδή «επαγγελματική του σύζυγο» στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». «Τα αισθήματα με τη Δέσποινα είναι αμοιβαία, όσα είπε στο βίντεο, εξακολουθώ να τα αισθάνομαι και εγώ για εκείνη. Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα ήθελες κάποια στιγμή να δοκιμάσεις ένα άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό. Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα. Είναι κατανοητό, ανθρώπινο. Εγώ είμαι διαφορετικής λογικής, πιο επαγγελματικής. Είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Εγώ είμαι πιο σταθερός. Ο καλλιτέχνης θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε», είπε ο Φοίβος. 

Φοίβος: "Η Δέσποινα Βανδή ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα κι είναι κατανοητό"

Φοίβος: Τα τρυφερά λόγια από τη Δέσποινα Βανδή

Ο Φοίβος δέχθηκε μία ευχάριστη έκπληξη από τη Δέσποινα Βανδή, που μίλησε στην εκπομπή για τη συνεργασία τους, αλλά και τη φιλική τους σχέση. 

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω για τον Φοίβο που δεν φτάνει μια συνέντευξη. Όλες τις μεγάλες μου συγκινήσεις τις έχω ζήσει με τον Φοίβο, μαζί με τον Φοίβο. Στη φάση που συναντηθήκαμε ήταν ήδη επιτυχημένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ τα πράγματα που θα ακολουθούσαν. Η σχέση μας ειλικρινής, ζεστή… Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει σκληρός αλλά δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη από πίσω. Οι δίσκοι μας ήταν πάντα πολυμορφικοί, εκείνος μπορούσε να γράψει τα πάντα και εγώ αισθανόμουν ότι μπορώ να πω τα πάντα. Κάναμε μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα είδη. Η κορυφαία μας στιγμή ήταν ο δίσκος “Γειαˮ, ένας από τους εμπορικότερους δίσκους στην ελληνική μουσική.

»Σε αγαπάω πολύ, μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια αλλά σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Ήμασταν παντρεμένοι μουσικά 15 με 16 χρόνια. Θέλω μόνο τα καλύτερα για σένα, για την Αμαλία, για τα παιδιά σου. Θέλω να είσαι ευτυχισμένος, που ξέρω ότι είσαι. Έτσι να συνεχίσεις…» είπε η Δέσποινα Βανδή. 

 

 

Φοίβος: Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Αμαλία

Για τη σύζυγό του, Αμαλία, μίλησε στην εκπομπή ο Φοίβος, αποκαλύπτοντας το λόγο που τσακώνονται.

«Η γυναίκα μου δεν ακούει καθόλου ελληνικά και δεν θέλει να ακούει γιατί συνέχεια τσακωνόμαστε. Μου λέει ότι δεν είναι κατάλληλη για αυτή τη μουσική. Είμαστε μαζί 25 χρόνια. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήταν στις δημόσιες σχέσεις της Sony, έτσι γνωριστήκαμε. Έπαθα πλάκα όταν είδα την Αμαλία πρώτη φορά. Μετά από χρόνια έγινε κάτι…» εξομολογήθηκε ο Φοίβος. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ