TV & Media

ΜasterChef: Γιατί αποχώρησε εκτάκτως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Το σχόλιο του Σωτήρη Κοντιζά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Master Chef © YouTube

Ένα πρόβλημα στο χέρι του ανάγκασε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αποχωρήσει εκτάκτως από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 6.

Εκτάκτως αποχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το χθεσινό (16.02) επεισόδιο του MasterChef 6 αφήνοντας πίσω τους Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη για την πρώτη ομαδική του ριάλιτι.

Ειδικότερα, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής να χωρίζονται στην καθιερωμένες ομάδες (μπλε και κόκκινη) για την πρώτη ομαδική δοκιμασία του φετινού διαγωνισμού.

Λίγο πριν την έναρξή της, ωστόσο, ο «θείος Λεώ» ανακοίνωσε πως δεν θα παρευρεθεί στη διαδικασία λόγω προβλήματος που είχε στο χέρι.

«Να πω το εξής. Θα σας αφήσω στα έμπειρα χέρια του Σωτήρη και του Πανούλη. Έχω πάθει μια σοβαρή ζημιά με το χέρι. Θα σας ξαναδώ αύριο και θα μάθω όλες τις λεπτομέρειες αύριο. Με συγχωρείτε για αυτό. Καλή επιτυχία και στους δύο».

 

MasterChef 2022 | Ο Κουτσόπουλος αποχώρησε εκτάκτως απο την ομαδική δοκιμασία

 

Φυσικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να αρχίσει τα πειράγματα: «Έφυγε ο ένας. Ωραία δεν είναι; Ησυχία. Έχει και μια μιζέρια συνήθως ο Λεωνίδας. Ας υποδεχτούμε τον καινούριο μας κριτή».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ