TV & Media

Η Ελένη Φουρέιρα γιορτάζει γυμνή τον Άγιο Βαλεντίνο (εικόνες)

Οι σέξι φωτογραφίες στο μπάνιο και το μήνυμα στον καθρέφτη

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Ελένη Φουρέιρα στέλνει μήνυμα για τον Άγιο Βαλεντίνο. Γυμνή στο μπάνιο αφήνει μήνυμα στον θολωμένο από υδρατμούς καθρέφτη και κάνει άνω κάτω το Instagram.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ερωτευμένη και ο Άγιος Βαλεντίνος, που γιορτάζει σήμερα 14 Φεβρουαρίου, ήταν η αφορμή για να το δείξει και πάλι στους followers.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα στέλνει το δικό της μήνυμα για την ημέρα των ερωτευμένων.

Η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει γυμνή στον καθρέφτη του μπάνιου της. Οι υδρατμοί έχουν θολώσει τον καθρέφτη, μετατρέποντάς τον σε... πίνακα για να γράψει η Ελένη Φουρέιρα το μήνυμα αγάπης για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτησή της στο Instagram, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, συνοδεύτηκε από «βροχή» likes και επιδοκιμαστικών σχολίων.

Ελένη Φουρέιρα - Η ανάρτηση στο Instagram για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο σέξι τραγουδίστριες στην ελληνική μουσική σκηνή. Οι followers στο Instagram ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο. Η τραγουδίστρια φροντίζει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της στα social media. Η ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο συνοδεύτηκε από αποθέωση για τη διάσημη τραγουδίστρια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 

@foureira/Instagram

@foureira/Instagram

Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη κακοκαιρία «Ελπίδα» η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε με γόβες και μπουρνούζι στο χιόνι, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στο Instagram.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις