TV & Media

Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκινητική ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Ελεονώρα Μελέτη νοσταλγεί την εγκυμοσύνη της και μιλά για την περίοδο που ήταν έγκυος στην κόρη της. Στην ανάρτησή της αναρωτιέται αν θα το ξαναζήσει.

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μια φωτογραφία από την περίοδο που ήταν έγκυος. Σε αυτήν η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Κυοφορεί την κόρη της, Αλεξάνδρα.

Η φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη συνοδεύεται από ένα κείμενο με σκέψεις της για την εγκυμοσύνη, πράγματα που έχει μετανιώσει όπως και τι θα άλλαζε στην περίπτωση που έμενε ξανά έγκυος.

Όπως αναφέρει, δεν περίμενε ότι θα νοσταλγεί εκείνη την περίοδο και θα αναρωτιέται να θα το ξαναζήσει.

Τον Οκτώβριο του 2018 η Ελεονώρα Μελέτη είχε αναρτήσει μια τρυφερή φωτογραφία με τον άνδρα και την κορούλα τους να κοιμούνται μαζί.

Τι έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη για την περίοδο που ήταν έγκυος - Η νοσταλγία της για την εγκυμοσύνη

«Σαν σήμερα πριν… 4 χρόνια… πέρασαν κιόλας 4 χρόνια και μου φαίνεται σαν χθες… σαν χθες που:

  • Έτρεχα να φτιάξω το παιδικό δωμάτιο,
  • δυσκολευόμουν να μπω και να βγω από το αυτοκίνητο,
  • να ξυρίσω τα πόδια μου,
  • να ανέβω τις σκάλες,
  • να βρω ρούχα που να μου πηγαίνουν,
  • να καταφέρω να δω μια ταινία χωρίς να με πάρει ο ύπνος…» αναφέρει στην αρχή του κειμένου η Ελεονώρα Μελέτη.

Και προσθέτει: «Πέρασαν 4 χρόνια από τότε που ξυπνούσα μέσα στη νύχτα και έτρωγα καρότα, βλέποντας ντοκιμαντέρ για δολοφόνους μέχρι να ξημερώσει, που είχα τέλεια φουσκωτά χείλη, κάθε μήνα 3 πόντους πιο μακριά και πυκνά μαλλιά, αλλά και αιφνίδια ουλίτιδα και όρεξη για Νάτσος».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

 

Η Ελεονώρα Μελέτη μετανιώνει για τις φωτογραφίες που δεν έβγαλε όταν ήταν έγκυος

Στην ανάρτησή της για την εγκυμοσύνη η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει, επισημαίνοντας: «Κάτι τέτοιες φωτογραφίες βλέπω και μετανιώνω που δεν έβγαλα κι άλλες κι άλλες κι άλλες. Κάτι τέτοιες φωτογραφίες βλέπω και λέω "πω πω το ότι θα μου λείπε κιόλας…" και μετά αναρωτιέμαι, λες να το ξαναζήσω;

» Και παραδέχομαι πως αν το ξαναζήσω θα βγάζω συνέχεια φωτογραφίες, και θα κάνω και gender reveal και baby shower και όλες αυτές τις αμερικανικές αηδίες που τότε ούτε να τις ακούσω δεν ήθελα…».

«Και μετά λέω: Ελεονώρακι κλείσε το κινητό σου το ρημάδι γιατί αύριο έχεις ξύπνημα. Και τσεκάρω μια τελευταία φορά για καληνύχτα αυτό το πλάσμα που στη φωτογραφία μετράει ήδη 7 μήνες στη κοιλιά μου…» καταλήγει η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αναπολεί την περίοδο που ήταν έγκυος.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις