TV & Media

Σίσσυ Χρηστίδου για Σάκη Ρουβά: Δέχομαι κατάρες από χθες

«Αυτός ο φασισμός των social media είναι πάρα πολύ σκληρός»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σίσσυ Χρηστίδου για Σάκη Ρουβά: «Δέχομαι κατάρες από χθες στα social media»
Η Σίσσυ Χρηστίδου © INSTAGRAM

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην συνέντευξη που πήρε από τον Σάκη Ρουβά και η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Για τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην ίδια και την εκπομπή της, «Χαμογέλα και πάλι» απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής. Η παρουσιάστρια ξέσπασε εναντίον όλων εκείνων που σχολίασαν αρνητικά τη στάση της και της έστειλαν μηνύματα μίσους.

Πιο συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Έχει ξεσπάσει σάλος με τη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή μας. Εμείς δεν είμαστε σε θέση να μιλήσουμε εκ μέρους του Σάκη Ρουβά. Ο ίδιος απάντησε πολύ ξεκάθαρα κατά τη γνώμη μου. Στην εκπομπή αυτή, λοιπόν, καλούμαι ανθρώπους που σεβόμαστε στο πλαίσιο του πολιτεύματος που βρισκόμαστε και τους αφήνουμε ελεύθερα να εκφράσουν τη γνώμη τους. Δεν θα δεχθώ καμία κατάρα γιατί δεν έβρισα, δεν έφτυσα, δεν έδιωξα με τις κλωτσιές έναν άνθρωπο που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή»  και συνέχισε «Αν κάποιον θέλουμε να τον βρίσουμε, δεν τον καλούμε στην εκπομπή ούτε και ξέρουμε από την αρχή τι θα ειπωθεί στην εκπομπή αυτήν. Αν δεν θέλουμε να κάνουμε μια συνέντευξη, δεν θα την κάνουμε. Δεν θα πάρουμε συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη» είπε η παρουσιάστρια.

«Αυτός ο φασισμός των social media είναι πάρα πολύ σκληρός. Εγώ είμαι σε μια φάση που δεν με νοιάζει καθόλου αλλά φαντάζομαι πως πάρα πολύ κόσμο τον επηρεάζει όπως και μένα για πάρα πολλά χρόνια με επηρέαζε. Για τις κατάρες για τα παιδιά, τους καρκίνους και όλα αυτά θα είναι καλό να γνωρίζεται την βαρύτητα αυτών που ξεστομίζεται γιατί στην πραγματικότητα αφορούν πάρα πολύ κόσμο» συνέχισε. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ