TV & Media

Surviror 2022: Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στο ριάλιτι (βίντεο)

Ποιος είναι ο παίκτης που μπαίνει στους Μαχητές

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Survivor 2022: Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο - Νέος παίκτης μπαίνει στους Μαχητές - Νέες αφίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο μπαίνει ξανά στο Survivor 2022 και η επιστροφή της στο φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται να χαροποιεί τους παίκτες των Διασήμων. Στο επεισόδιο του Σαββάτου (12/2) η Κάτια Ταραμπάνκο θα κάνει την εμφάνισή της και πάλι στις οθόνες μας. 

Η Κάτια Ταραμπάνκο συμμετείχε και στην περσινή σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο για λόγους υγείας αποφάσισε να αποχωρήσει. Φέτος, επιστρέφει πιο έτοιμη από ποτέ, αλλά και με καλύτερη συμφωνία με τον παραγωγό Ατσούν Ιλιτζαλί. 

Σύμφωνα με το «Πρωινό», οι δύο παίκτες του Survivor 2022, οι οποίοι και αποχώρησαν από το ριάλιτι στο χθεσινό επεισόδιο, η Αθηνά Ευμορφιάδη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έπαιρναν 3.400 και 6.000 ευρώ το μήνα αντίστοιχα. Ωστόσο, η Τάνια Ταραμπάνκο φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει για 10.000 ευρώ τον μήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Παρτσώλη, στους όρους του συμβολαίου της, συμπεριλαμβάνεται και ότι σε περίπτωση αποχώρησης από το Survivor με εντολή γιατρού, η Κάτια Ταραμπάνκο θα πληρωθεί για όλον τον τρέχοντα μήνα.

Survivor 2022: Ο Τάκης Καραγκούνιας νέος παίκτης για τους «Μαχητές»

Μία νέα προσθήκη θα υπάρξει, όμως, στα νέα επεισόδια και για τους «Μαχητές», που θα καλωσορίσουν στην ομάδα τους τον Τάκη Καραγκούνια

«Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος. Είναι 48 ετών, έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος του πολεμικού ναυτικού. Μετά την αποστρατεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία. Υπάρχει και μια ιστορία, όπου στην Ερυθρά Θάλασσα έμεινε 25 μέρες μόνο με μια χούφτα ρύζι. Έχει φάει κονσέρβες σκύλου στην Υεμένη για να επιβιώσει και έχει μείνει τρεις μέρες εντελώς νηστικός μόνο με νερό στη Σομαλία. Έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία και έχει στεφθεί εφτά φορές πρωταθλητής και υπήρξε και μέλος της εθνικής ομάδας», αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ