TV & Media

Λάουρα Νάργες: Η δίαιτα και τα 18 κιλά που έχασε (βίντεο)

Πώς τα κατάφερε - Το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε

Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άλλος άνθρωπος η Λάουρα Νάργες, έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες. Η σκληρή δίαιτα που ακολούθησε, με αποτέλεσμα να είναι αδυνατισμένη και ανανεωμένη.

Η Λάουρα Νάργες ήταν εμφανώς αδυνατισμένη στην εκπομπή «The 2Night Show». Η παρουσιάστρια μίλησε για τη δίαιτα που ακολούθησε, με την οποία έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες.

Όπως είπε, μόνο εύκολο δεν ήταν, καθώς χρειάστηκε να δείξει μεγάλη υπομονή και επιμονή, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.

Υπενθυμίζεται ότι όταν η Λάουρα Νάργες είχε συμμετάσχει στο Survivor, οι «κακές» γλώσσες στα social media δεν σταματούσαν να σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση, δίνοντας έμφαση στα κιλά της. Η ίδια, πάντως, δεν σταματούσε να επαναλαμβάνει ότι αισθάνεται όμορφα με το σώμα της και τα κιλά της, κατακεραυνώνοντας όποτε χρειαζόταν το body shaming. Χαρακτηριστική ήταν η απάντησή της σε hater για τα «παραπανίσια» κιλά της τον Δεκέμβριο του 2020.

Λάουρα Νάργες: «Πώς έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες»

«Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες, αλλά με πολλή δουλειά, με πολλή επιμονή. Προέκυψε κάπως κατά λάθος. Εγώ από μικρή είχα πάντα στο μυαλό μου το θέμα του τέλειου σώματος, το αδυνάτισμα, τα κιλά μου» ανέφερε η Λάουρα Νάργες.

Και πρόσθεσε: «Επειδή είμαι παιδί των 90s, με επηρέαζαν πολύ τα super models, ειδικά τότε που τα σώματά τους ήταν κρεμάστρα. Πέρασα πολλά στάδια, ειδικά στην εφηβεία ήταν λίγο πιο σκοτεινά. Δεν νιώθω πως έχω ολοκληρώσει με αυτό το θέμα, δεν το έχω κλείσει γιατί δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

 

Η αποτοξίνωση εντέρου και τα κιλά που έχασε η Λάουρα Νάργες

Στις δηλώσεις της στην τηλεοπτική εκπομπή η Λάουρα Νάργες εξήγησε ότι όλα ξεκίνησαν μετά από πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε.

«Τα περισσότερα κιλά τα έχασα μέσα σε 1,5 μήνα. Ήταν 13 κιλά, αλλά αυτό έγινε επειδή έκανα μια αποτοξίνωση εντέρου. Ήταν ξεκάθαρα για λόγους υγείας. Είχα πάει σε έναν γιατρό στη Γερμανία, εκεί μου βρήκε ένα σκίσιμο στο έντερο, μου είχε πει ότι αύριο μεθαύριο θα αναρωτιόμουν γιατί έχω καρκίνο. Εκεί αγχώθηκα» ανέφερε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

 

Και συμπλήρωσε: «Μου έδωσε μια συγκεκριμένη δίαιτα, την οποία συμπλήρωσε μια αγωγή ομοιοπαθητική. Αυτήν την δίαιτα, όποτε δεν νιώθω καλά, την κάνω. Στην ουσία κόβεις τα πάντα. Το πρώτο πράγμα που κόβεις είναι η ζάχαρη, μετά όλα τα γαλακτοκομικά, ψωμί, σιτάρι. Μπορείς να τα αντικαταστήσεις με προϊόντα σικάλεως. Το ίδιο και για τα μακαρόνια».

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

 

Η Λάουρα Νάργες, εξηγώντας πώς έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες, κατέληξε: «Είναι μια δίαιτα σκληρή. Ούτε καφές ούτε αλκοόλ επιτρέπονται. Και ο καφές κάνει ζημιά. Όλη αυτή η δίαιτα γίνεται για να γίνει μια αποτοξίνωση στο έντερό σου και να λειτουργήσει κανονικά ο οργανισμός. Αυτήν τη δίαιτα την ακολουθώ στη ζωή μου. Δεν λέω, θα φάω και τη σοκολάτα μου, αλλά εντάξει».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις