Για τον πλειστηριασμό του εξοχικού του Πέτρου Φιλιππίδη και τα τεράστια χρέη του ηθοποιού, μίλησε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να κρατείται στις Φυλακές Τριπόλεως, ενώ στις 18 Μαρτίου θα καθίσει στο εδώλιο για να δικαστεί για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Την ίδια ώρα η οικονομική του κατάσταση είναι δεινή με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πλειστηριασμούς στα ακίνητα του.
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος που χρήματα από το επάγγελμά του ως ηθοποιός έβγαλε. Χρήματα βγάζεις, αλλά το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι. Εκείνος επέλεξε να ρίξει τα χρήματα αυτά στη δουλειά του, στις παραστάσεις του. Με την υγειονομική κρίση, αυτά σταμάτησαν, και τα χρήματα αυτά χάθηκαν. Απόδειξη ότι τα σπίτια αυτά είναι αγορασμένα με δάνεια. Αυτή τη στιγμή τα σπίτια είναι υπό πλειστηριασμό. Δε θα πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός, γιατί στο φορέα που διαχειρίζεται αυτά τα δάνεια επικεφαλής είναι ένας άνθρωπος που βλέπει τις ανάγκες κάθε δανειολήπτη. Ο πλειστηριασμός της Τετάρτης θα αναβληθεί και γίνεται μια προσπάθεια με τον άνθρωπο αυτό. Ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει την ικανότητα να ξεπληρώσει αυτή τη στιγμή τα δάνεια», είπε με αφορμή το ζήτημα αυτό, ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Mega.
«Όταν τα σπίτια αυτά έχουν υποθήκη, ουσιαστικά ανήκουν στις τράπεζες. Για αυτό δεν έγινε πώληση. Πάντως τα σπίτια θα τα χάσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τα χρέη του είναι μεγάλα. Όταν κάποιος είναι σε μια δύσκολη θέση, όλοι οι φίλοι εξαφανίζονται. Όσοι μπορούσαν να συνδράμουν, κανένας δε βοηθάει», συνέχισε ο ίδιος.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.