TV & Media

Ποια είναι η Βασιλική Δροσάτου που συγκίνησε στο MasterChef

Πήρε το Golden Pin από τον Σωτήρη Κοντιζά και μπήκε απευθείας στο σπίτι

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο MasterChef η Βασιλική Δροσάτου πήρε Golden Pin από Σωτήρη Κοντιζά για το πιάτο της και συγκίνησε με την ιστορία της στην πρεμιέρα. Ποια είναι η παίκτρια.

Το MasterChef μπήκε με το δεξί στα τηλεοπτικά δρώμενα, με τη Βασιλική Δροσάτου να είναι η διαγωνιζόμενη που ξεχώρισε. Η πρεμιέρα του MasterChef είχε υψηλή τηλεθέαση, με τη Βασιλική να είναι η πρώτη που πήρε Golden Pin.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης έχουν από ένα Golden Pin, το οποίο καλούνται να δώσουν στον/ην παίκτη/ρια που θα τους εντυπωσιάσει με το πιάτο του/της στις auditions. Αυτός/ή που θα το πάρει, μπαίνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

Η Βασιλική Δροσάτου μαγείρεψε συκώτι, αφήνοντας άφωνο τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος ξεκαθάρισε πως είναι το καλύτερο πιάτο που έχει δοκιμάσει ποτέ στην ιστορία του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ποια είναι η Βασιλική Δροσάτου που μπήκε απευθείας στο σπίτι του MasterChef με Golden Pin

Η Βασιλική Δροσάτου, σύμφωνα με το βιογραφικό της, είναι 47 ετών και μητέρα δυο κοριτσιών. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί δική της επιχείρηση στον κλάδο της ομορφιάς. Το Ινστιτούτο Ομορφιάς είναι στη Νέα Σμύρνη. Όσο παραμένει στο MasterChef, την επιχείρηση θα «τρέχουν» οι συνεργάτες της.

Τον τελευταίο χρόνο παρακολουθεί μαθήματα σε σχολή μαγειρικής. «Είμαι η Βασιλική Δροσάτου. Είμαι 47 χρονών και παρόλο που έχω σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα τελευταία χρόνια έχω μια δική μου επιχείρηση που είναι στον κλάδο της ομορφιάς» αναφέρει η ίδια.

Συγκίνησε με την ιστορία της στο MasterChef η Βασιλική Δροσάτου

Η Βασιλική Δροσάτου έχει βρεθεί αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες στη ζωή της. Έχει δύο κόρες από διαφορετικούς γάμους. Όταν ήταν 22 ετών, παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο. Μαζί απέκτησαν μία κόρη, η οποία είναι σήμερα 25 ετών. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο και η Βασιλική Δροσάτου ξαναπαντρεύτηκε.

Ο δεύτερος σύζυγός της σκοτώθηκε ακαριαία σε δυστύχημα, όταν το παιδί που απέκτησαν (σ.σ. η δεύτερη κόρη της) ήταν τριών ετών.

 

 

 

 

«35 χρόνων έμεινα με δυο παιδιά. Το ένα τριών χρόνων και το άλλο στην εφηβεία» είπε η Βασιλική. Και πρόσθεσε η παίκτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του MasterChef, παίρνοντας το Golden Pin από τον Σωτήρη Κοντιζά: «Έπρεπε να προσπαθήσω πολύ και να παλέψω».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις