- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Μαντόνα: Αναπαριστά γυμνή τη Μέριλιν Μονρόε και προκαλεί
Αντιδράσεις ακόμα και από φανς της
Η Μαντόνα φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους Νοεμβρίου του περιοδικού V όπου αντιγράφει τη σκηνή του θανάτου της Marilyn Monroe.
Η διάσημη ποπ σταρ Μadonna φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους Νοεμβρίου του περιοδικού V όπου φέρεται μεταξύ άλλων να αντιγράφει τη σκηνή του θανάτου της θρυλικής Marilyn Monroe, που το 1962 βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μετά από υπερβολική χρήση χαπιών.
Η φωτογράφιση που έκανε με το διάσημο φωτογράφο Steven Klein προκάλεσε σάλο όχι γιατί τις πολλές ημίγυμνες πόζες της σταρ, αλλά προφανώς για την αναπαράστασης της Monroe. H «Βασίλισσα της ποπ» επέλεξε σκηνή εμπνευσμένη από το «The Last Sitting» του Μπερτ Στερν, την τελευταία φωτογράφηση της Μονρόε έξι εβδομάδες πριν από τον θάνατό της σε ηλικία 36 ετών.
«Για κάποιο νοσηρό και απόκοσμο λόγο, η Μαντόνα αποφάσισε να αναδημιουργήσει το κρεβάτι του θανάτου της Μέριλιν Μονρόε» έγραψε στο Twitter, ο ειδικός της ποπ κουλτούρας Μάικ Σίνγκτον.
Οι fans της και όχι μόνο δεν κατάλαβαν την επιλογή της να «υποδυθεί» την σταρ του Χόλιγουντ. Πολλοί απάντησαν, γράφοντας: «Αηδιαστικό και ακατάλληλο» ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Αυτό μου προκαλεί αηδία. Είναι πολύ κακόγουστο».
Σε κάποιες από τις φωτογραφίες εμφανίζονται μπουκάλια από χάπια σ’ ένα τραπέζι δίπλα από το κρεβάτι όπου είναι ξαπλωμένη. Αναμφίβολα, μια αναφορά στις φήμες που θέλουν την Μέριλιν Μονρόε να πεθαίνει από υπερβολική δόση χαπιών.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.