TV & Media

Χρύσα Κατσαρίνη: Πρώην σύντροφός μου πήγε να με πνίξει

Η stand-up comedian μίλησε για τις κακοποιητικές σχέσεις

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χρύσα Κατσαρίνη - Κακοποίηση από σύντροφό της: «Πρώην μου πήγε να με πνίξει».

H Χρύσα Κατσαρίνη βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» του ANT1 και με αφορμή μια δική της παλαιότερη ανάρτηση στο Instagram για τις γυναικοκτονίες, αποκάλυψε πως ο πρώην σύντροφός της την κακοποιούσε«Στη σχέση μου βίωσα και λεκτική και σωματική βία. Πήγε να με πνίξει, δεν παρέμεινα μαζί του, έφυγα», είπε.

«Το κείμενο αυτό γράφτηκε όταν έγινε αυτό με τη Γαρυφαλλιά. Το πρόβλημά μου με όλο αυτό είναι ότι ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις ρίχνουμε την ευθύνη στις γυναίκες, δεν ξέρω αν έχετε δει, λέμε συνέχεια "γιατί δεν έφυγε πιο νωρίς", "γιατί δεν το κατάλαβε", κλπ. Αυτό που ήθελα να κάνω με την ανάρτησή μου είναι να προειδοποιήσω τα κορίτσια που ίσως να βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση και να μην το αντιλαμβάνονται και να μην το γνωρίζουν ή να τους είναι δύσκολο να το αποδεχτούν», ανέφερε αρχικά η γνωστή stand-up comedian.

Οι κακοποιητές έχουν το εξής χαρακτηριστικό, δεν έρχονται στην αρχή της σχέσης και σου λένε ότι στο τέλος παίζει να σε στραγγαλίσω. Δεν είναι αυτό. Ξεκινάνε λατρεύοντας. Είναι οι πιο δοτικοί άνθρωποι που μπορείς να γνωρίσεις, σου λένε ότι σε αγαπάνε πολύ νωρίς και μετά όταν δεν ικανοποιούνται, ξεκινάνε να μειώνουν, μετά απειλούν, αν δουν ότι δεν καταφέρουν να απειλήσουν, παρακαλούν, αν δουν ότι δεν πιάνει ούτε αυτό σε λατρεύουν», ανέφερε.

Χρύσα Κατσαρίνη: Η κακοποίηση από πρώην της - «Πήγε να με πνίξει»

Μιλώντας για τη δική της εμπειρία, η Χρύση Κατσαρίνη εξήγησε πως βίωσε τόσο λεκτική όσο και σωματική κακοποίηση από πρώην της, καθώς όπως είπε, «πήγε να με πνίξει!».

Ερωτηθείσα γιατί η ίδια έμενε σε σχέση με έναν άνθρωπο που τη μείωνε, τόνισε πως η συμπεριφορά του δεν ήταν πάντα έτσι. Η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, χωρίς όμως να φτάσει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για κακοποιητή. 

«Θεωρείς ότι είναι στιγμιαίο, ότι είναι πάνω στο θυμό του. Δεν χώριζα ποτέ, χώρισα στο τέλος. Αισθάνεσαι ότι είσαι ο θύτης γιατί στο λέει ξεκάθαρα, ότι "εσύ με έφτασες σε αυτό το σημείο, ποτέ δεν το έχω ξανακάνει αυτό, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει". Οπότε αισθάνεσαι ότι είσαι ο λόγος που έφτασε μέχρι εκεί. Ο άνθρωπος αυτός όταν τελείωσε η σχέση δεν το αποδέχθηκε ποτέ και μου είπε ότι έπαθε καρκίνο και έκλαιγα τόσο πολύ γιατί ένιωθα ότι εγώ του το δημιούργησα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Χρύσα Κατσαρίνη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις