TV & Media

Βάνα Μπάρμπα: Με πολλαπλά κατάγματα σε νοσοκομείο μετά το ατύχημα

Η ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός στο Facebook

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βάνα Μπάρμπα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Στο νοσοκομείο η ηθοποιός με πολλαπλά κατάγματα μετά από ατύχημα στην Επίδαυρο
Βάνα Μπάρμπα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Στο νοσοκομείο η ηθοποιός με πολλαπλά κατάγματα μετά από ατύχημα στην Επίδαυρο © NDP

Η Βάνα Μπάρμπα είχε ατύχημα στην Επίδαυρο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα και να χρειάζεται χειρουργείο.

Στο νοσοκομείο μπήκε η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός είχε ατύχημα στην Επίδαυρο, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης». Η Βάνα Μπάρμπα γλίστρησε και χτύπησε.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Άργους και στη συνέχεια στη Βούλα με πολλαπλά κατάγματα.

«Ο Έλληνας έχει φιλότιμο. Μέσα του αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν» τονίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της στα social media η Βάνα Μπάρμπα.

Η Βάνα Μπάρμπα εξηγεί τι συνέβη και μπήκε χειρουργείο με πολλαπλά κατάγματα - Η ανάρτηση στο Facebook

«Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση "Προμηθέας δεσμώτης". Με ενθουσιασμό το χειροκρότημα και μετά ένα αστείο γλίστρημα και να το, το κακό.

» Πολλαπλά κατάγματα και τώρα εγχείρηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο Αργούς και τώρα τον κύριο Βουγιουκλάκη και τους θεράποντες γιατρούς στη Βούλα. Κακό καλοκαίρι, δύσκολο.

» Πάμε παρακάτω… Έχει ο Θεός. Να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκιά συμπαράσταση μου έκαναν οι κουμπάροι μου Στρατός Σοφία και ο φίλος μου Πάρις Αμοργιανός. Τους ταλαιπώρησα τόσο, αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Χρήστο που πήγε και μας έφερε. Ο Έλληνας έχει φιλότιμο. Μέσα του αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στο Facebook για το ατύχημα που είχε, με αποτέλεσμα να μπει στο χειρουργείο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ