TV & Media

Ιωάννα Παππά: Τα μηνύματα που δέχθηκε για τη μητρότητα μετά τα 40

«Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ιωάννα Παππά: Η σχέση με τον σύντροφό της και η απόκτηση του γιου της - Τα μηνύματα που δέχθηκε για τη μητρότητα μετά τα 40.

Η Ιωάννα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί ρατσιστικό μήνυμα για την απόφασή της να γίνει μητέρα μετά τα 40 της χρόνια

«Δέχτηκα ένα ρατσιστικό μήνυμα του τύπου: “Εσύ τώρα που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί;ˮ Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Αν υπάρχει αγάπη και επιθυμία μια χαρά γίνεται. Ο κόσμος χωρίς να σκέφτεται κάνει σχόλια χωρίς να γνωρίζει κάποιον. Όταν δω κάτι και με κάνει να νιώθω άσχημα αυτό που κάνω είναι να το σβήσω», είπε η Ιωάννα Παππά και εξομολογήθηκε ότι στόχος της ήταν να κάνει ένα παιδί με τον σύντροφό της. 

«Γνωριστήκαμε στην Ελαφόνησο στην παραλία. Γίναμε παρέα. Ήμασταν φίλοι. Κάπου χαθήκαμε, ξαναβρισκόμασταν. Τα έφερε κάπως η ζωή και… ξαναβρεθήκαμε. Επειδή ήμασταν φίλοι, υπήρξε μια περίοδος προσαρμογής. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο μου. Ισχύει ότι ισχύει και σε ένα γάμο. Ο στόχος μας ήταν να κάνουμε ένα παιδί. Αυτό θέλαμε και όχι ένα γάμο. Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να παντρευτώ. Πιο πολύ για τη γιορτή. Για να έχω να θυμάμαι».

Η ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έξαψη», μίλησε και για τις αποκαλύψεις περί παρενόχλησης και σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου. «Ήταν έτοιμη η κατάσταση για να συμβεί. Αυτό που μένει από αυτή την ιστορία είναι να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα. Και όποιος δεν έχει μιλήσει να πάρει το χρόνο του και να μιλήσει. Δεν μου έχει τύχει σε μένα να έχουν ξεπεραστεί τα όρια. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα Κάτι είχα ακούσει αλλά όχι σε αυτό το βαθμό. Σε μια συνεργασία δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο άλλος στην προσωπική του ζωή». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ