TV & Media

Γκόρντον Ράμσεϊ: Για φαγητό σε εστιατόριο στο Καβούρι (εικόνα)

Φωτογραφήθηκε με την ομάδα του εστιατορίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ φωτογραφίζεται με την ομάδα εστιατορίου στην Αθήνα
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ φωτογραφίζεται με την ομάδα εστιατορίου στην Αθήνα © Instagram / giakalispanagiotis

Γκόρντον Ράμσεϊ: Στην Αθήνα ο Βρετανός σεφ - Απόλαυσε το φαγητό του σε γνωστό εστιατόριο στο Καβούρι.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ο Βρετανός σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, συνεχίζοντας τα γυρίσματα για τη δημοφιλή εκπομπή του. Εχθές, Σάββατο, βρέθηκε στην Αθήνα και απόλαυσε το γεύμα του στο εστιατόριο των αδερφών Αγιοστρατίτη, Krabo Beach, συνοδευόμενος από φίλους και συνεργάτες του. 

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ φωτογραφήθηκε με τον σεφ του εστιατορίου, Παναγιώτη Γιακαλή, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα της επιχειρήσεις. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ανάρτησε ο Έλληνας σεφ, βρέθηκε στο κατάστημα με χαλαρή διάθεση, φορώντας βερμούδα και t-shirt. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαμένει στο Καβούρι.  

«Ο Γκόρντον Ράμσεϊ είναι εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σερβίρουμε έναν από τους πιο σημαντικούς σεφ τα τελευταία 20 χρόνια στο @krabobeach», έγραψε ο Παναγιώτης Γιακαλής στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

 

 

 

Γκόρντον Ράμσεϊ: Η επίσκεψή του στα Χανιά

Πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός Βρετανός σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, βρέθηκε στα Χανιά μαζί με τηλεοπτικό συνεργείο, κάνοντας γυρίσματα για την τηλεοπτική του εκπομπή. Η παραμονή του στα Χανιά διήρκεσε μόλις δύο ημέρες καθώς το ταξίδι του συνεχίζεται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Συνολικά στη χώρα θα παραμείνει για 15 ημέρες.

Μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί τον Μπάλο. Συνολικά, τα εστιατόρια του έχουν βραβευτεί με 16 αστέρια Michelin. Το πιο χαρακτηριστικό του εστιατόριο, το Restaurant Gordon Ramsay στο Τσέλσι του Λονδίνου, έχει στη κατοχή του τρία αστέρια από το 2001.

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ στα Χανιά
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ στα Χανιά © flashnews.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY