TV & Media

Σάλμα Χάγιεκ: Ευχήθηκε στην Πενέλοπε Κρουζ και την «έκραξαν»

Η κίνηση που εξόργισε τους followers στο Instagram

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Σάλμα Χάγιεκ ευχήθηκε «χρόνια πολλά» για τα γενέθλια της Πενέλοπε Κρουζ και οι followers στον Instagram την «έκραξαν».

Δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμενε η Σάλμα Χάγιεκ η ανάρτηση που έκανε για τα γενέθλια της Πενέλοπε Κρουζ πριν από λίγες ημέρες.

Η Σάλμα Χάγιεκ θέλησε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στην ηθοποιό και φίλη της, Πενέλοπε Κρουζ, με μια «throwback» φωτογραφία.

Ωστόσο, αρκετοί δεν είδαν με καλό μάτι τη φωτογραφία της με το λευκό μπικίνι και το παρεό που αγκάλιαζε απαλά τους καλοσχηματισμένους γοφούς της, δίπλα από τη φωτογραφία της Κρουζ με εξίσου αποκαλυπτική ενδυμασία.

Ειδικότερα, υποστήριξαν ότι η Χάγιεκ θα έπρεπε απλά να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στη φίλη της, χωρίς να αναρτήσει δική της φωτογραφία καθώς δεν ήταν τα... δικά της γενέθλια. «Γυναίκες στα λευκά, ακόμα γιορτάζουν την υπέροχη Πενέλοπε Κρουζ που είχε γενέθλια χθες» έγραψε η κινηματογραφική «Frida».

«Δεν θα μπορούσες να αφήσεις την Πενέλοπε να… λάμψει;», ένα από τα επικριτικά σχόλια στο Instagram.

Η Πενέλοπε Κρουζ γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1974. Είναι 47 ετών.

 

 

Σάλμα Χάγιεκ και Πενέλοπε Κρουζ - Οι «Λησταρχίνες»

Οι κινηματογραφικοί δρόμοι των Σάλμα Χάγιεκ και Πενέλοπε Κρουζ συναντήθηκαν το 2006, κάνοντας τους φανατικούς θαυμαστές τους να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Οι δύο φίλες συνεργάστηκαν στην κινηματογραφική ταινία «Λησταρχίνες» (Bandidas), υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Γιοάκιμ Ρένινγκ και Έσπεν Σάντμπεργκ.

Το story του φιλμ έχει ως εξής: «Στο Μεξικό του 1880, η κόρη ενός αγρότη που έχασε το κτήμα της και η κόρη ενός τραπεζίτη που η περιουσία της πέρασε στην ιδιοκτησία αμερικανικής τράπεζας, γίνονται λησταρχίνες τραπεζών».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις