TV & Media

ImpacTalk: Η νέα πλατφόρμα των Τζένη Μπαλατσινού, Κων/νου Καφίρη

Μια ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης για προσωπική, επαγγελματική, συλλογική εξέλιξη

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ImpacTalk

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Κωνστατίνος Καφίρης δημιούργησαν το ImpacTalk, μια πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης σε ελληνικά και αγγλικά.

Το ImpacTalk είναι το νέο δημιούργημα των Τζένη Μπαλατσινού και Κωσταντίνου Καφίρη. Πρόκειται για μια συνδρομητική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης με ανθρωποκεντρικό περιεχόμενο που έχει στόχο να προβληματίσει, να εμπνεύσει, να ανοίξει συζητήσεις, να φέρει κοντά τους Έλληνες ανά τον κόσμο. Είναι ένας οδηγός κατανόησης της τέχνης της ζωής, της εξέλιξης και της επιτυχίας, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Το περιεχόμενό του βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες ανάπτυξης, τα «The Leaders Talk», τα «The Experts Talk», τα «The Stories Talk» και τα «The Partners Talk» που σκοπό έχουν να συμβάλλουν στην προσωπική, επαγγελματική και συλλογική εξέλιξη. Κάθε ενότητα εμπλουτίζεται συχνά με νέο περιεχόμενο.

 

The Leaders Talk

Προσωπικότητες Ελλήνων ηγετών από όλα τα πεδία δράσης μοιράζονται ερεθίσματα και βιώματα και αφηγούνται τα δικά τους μαθήματα ζωής. Κάθε ηγέτης, ξεδιπλώνει σε πρώτο πρόσωπο την πορεία του μέσα σε τρία δεκάλεπτα επεισόδια. Ήδη στην πλατφόρμα μπορεί να βρει κανείς γνωστούς Έλληνες να μοιράζονται τα δικά τους μαθήματα ζωής, όπως ο προπονητής καλαθοσφαίρισης, Δημήτρης Ιτούδης, ο επιχειρηματίας και συλλέκτης έργων τέχνης, Δάκης Ιωάννου, η καθηγήτρια πνευμονολογίας & εντατικής θεραπείας, Δρ Αναστασία Κοτανίδου, ο γενικός χειρουργός, Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο μάγειρας, Λευτέρης Λαζάρου, η σχεδιάστρια κοσμημάτων, Ιλεάνα Μακρή, η εικαστικός, σκηνογράφος – ενδυματολόγος, Εύα Νάθενα, ο ζαχαροπλάστης, Στέλιος Παρλιάρος, ο οικονομολόγος, Αλέξης Πατέλης, ο χορογράφος και σκηνοθέτης, Κωνσταντίνος Ρήγος, ο καλαθοσφαιριστής, Βασίλης Σπανούλης και ο συγγραφέας, Χρήστος Χωμενίδης. 

The Stories Talk

Σε αυτό το κομμάτι συναντάται αρθρογραφία που φωτίζει τη δύναμη της ανθρώπινης δημιουργίας Ελλήνων ανά τον κόσμο. Από τη Μελίνα Μερκούρη την Ελληνίδα που γοήτευσε το διεθνές στερέωμα έως την Ελληνίδα νηπιαγωγό και πρόσφατα βραβευμένη ως κορυφαία δασκάλα στον κόσμο Βίκυ Ξανθοπούλου, οι ιστορίες αφορούν κι εμπνέουν σε ατομικό, συλλογικό κι εταιρικό επίπεδο.

 

The Experts Talk

Μέσα σε 45’ διαδραστικής συζήτησης, ειδικοί συζητούν και αναλύουν τις πρακτικές τους για την αντιμετώπιση προκλήσεων, αλλά και τους τρόπους οικοδόμησης στρατηγικών αποφάσεων για την κατάκτηση στόχων. Το ImpacTalk υποστηρίζει την υιοθέτηση της ατζέντας 2030 του ΟΗΕ κι εναρμονίζει τις θεματικές των Experts Talk με τους 17 βιώσιμους αναπτυξιακούς στόχους συμβάλλοντας στην ανάπτυξη δικτύωσης και διαλόγου μεταξύ των θεσμών, του ιδιωτικού τομέα και της κοινωνίας των πολιτών. Τα πρώτα προγραμματισμένα Experts Talk ανοίγουν τη συζήτηση για το οικοσύστημα της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, την αξία του αθλητισμού και τη θεματική υγιής μητέρα, υγιές μωρό.

 

The Partners Talk

Εταιρείες ηγέτες στο πεδίο δράσης τους, λειτουργούν ως στρατηγικοί σύμμαχοι και συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη της κοινότητας έμπνευσης επικοινωνώντας τις αξίες της ηγετικής εταιρικής δράσης. Οι στρατηγικοί συνεργάτες του ImpacTalk, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του πολύτιμου ταξιδιού εξερεύνησης της ανθρώπινης δημιουργίας και ηγεσίας σε όλα τα πεδία, είναι οι Chipita, Kaizen Gaming, Παπαστράτος, Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Eurobank, Mothercare – Early Learning Center.

Info: www.ImpacTalk.gr, Για πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο της πλατφόρμας ImpacTalk χρειάζεται συνδρομή. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ