TV & Media

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η ιστορία πίσω από τη γέννησή του

Ο ηθοποιός αποκάλυψε το πόσο προσπάθησαν οι γονείς του να τον φέρουν στη ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρένος Χαραλαμπίδης
Ρένος Χαραλαμπίδης © NDP

Την ιστορία πίσω από τη γέννησή του που «ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία», περιέγραψε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ρένος Χαραλαμπίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε την ιστορία που κρύβεται πίσω από τη γέννησή του, αφού οι γονείς του προσπάθησαν πολύ να τον φέρουν στον κόσμο και είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε ένα τάμα.

«Οι γονείς μου έκαναν προσπάθεια για παιδί από τότε που ήταν στην Γερμανία, λέγοντάς τους ότι δεν θα κάνουν ποτέ παιδί. Η μητέρα μου είπε στον πατέρα μου να χωρίσουν για αυτό το γεγονός αλλά δεν ήθελε. Ένιωθα μια αμηχανία να μιλώ για την γέννησή μου γιατί οι γονείς μου την είχαν αποδώσει σε θαύμα. Για να μην μείνει μια ταμπέλα οπισθοδρομική. Στα 50 αποφάσισα να είμαι ο εαυτός μου.

Στην Ελλάδα τους είπαν πάλι ότι δεν θα κάνουν παιδί. Η μητέρα μου δούλευε σε ένα νοσοκομείο και κάποιες συνάδελφοί της τής είπαν για την αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου κι ότι κάνει το θαύμα σε στείρες γυναίκες. Πριν πάει είδε ένα όνειρο με μια μαυροφορεμένη γυναίκα μπροστά από ένα κάστρο που της έλεγε εμένα ψάχνεις, έλα να με βρεις.

Η μητέρα μου σκέφτηκε ότι είναι αυτή και πήγε στο μοναστήρι να κάνει ένα τάμα. Μετά από αυτό πάλι δεν έπιανε παιδί κι είχε ξεχάσει το τάμα, ώσπου άρχισε να φουσκώνει. Της είπαν ανεμογκάστρι κι όταν έδωσα σημάδια της πραγματικής μου ύπαρξης, ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία η γέννησή μου.

Γεννήθηκα με καισαρική τομή κι η μητέρα μου πιστεύει ότι ήταν να γίνει έτσι για να έχει πάντα πάνω της μια χαρακιά και να μην λένε ότι με υιοθέτησαν».

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η απίστευτη ιστορία με την γέννησή του

 

Ο γάμος και η πατρότητα

Για τον γάμο και την πατρότητα είπε: «Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Με απασχόλησε κι εμένα και είναι ένα αίνιγμα γιατί είμαι ένας άνθρωπος συντροφικός, της συμβίωσης και ανεκτικός. Το παράκανα με τη δουλειά νομίζω. Έδωσα τόσο πολύ ενέργεια, είχα τόσο πολλή ανάγκη να χτίσω τη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο που δεν έδειξα το απαραίτητο ενδιαφέρον. Είχα σχέσεις και είμαι πολύ περήφανος για τη ζωή τους και μετά από μένα. Κάποτε μια πρώην μου είχε πει ευχαριστώ για τα χτυπήματα που έριξα στον ναρκισσισμό της. Όταν τις βλέπω με τις οικογένειές τους νιώθω μια επιβράβευση, ότι δεν τους έκανα ζημιά. Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος και στα σχέδιά μου είναι να παραμείνω. Κάπου όμως τα αφήνω και στον Θεό.

»Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να γίνω πατέρας. Και να την ένιωθα δεν θα γινόμουν. Θέλω να γίνω υπεύθυνος πατέρας, όχι ένας δότης σπέρματος. Δεν είναι σκύλος ο διάδοχος. Καμιά φορά με τρόμαξε ο έρωτας. Όταν είδα φιλικά ζευγάρια να πρέπει να μπω στη μέση για να μην παίξουν ξύλο μπροστά στα παιδιά τους. Με τρόμαξε η ανωριμότητα και των γυναικών και των ανδρών και της κοινωνίας. Υπάρχει ρατσισμός με όσους δεν έχουν παντρευτεί, ότι κάτι δεν πάει καλά στα μυαλά τους. Δεν παντρεύτηκα επειδή είμαι υπεύθυνος», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

THE 2NIGHT SHOW - Ρένος Χαραλαμπίδης

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ