TV & Media

Ντουέιν Τζόνσον («The Rock»): Το σκέφτεται για πρόεδρος των ΗΠΑ

Έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο - Τι δείχνει δημοσκόπηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Dwayne Johnson (The Rock) αποκτά το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο Δόξας του Χόλιγουντ
O Dwayne Johnson (The Rock) αποκτά το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο Δόξας του Χόλιγουντ © EPA/ANDREW GOMBERT

Ο Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne «The Rock» Johnson) δεν απορρίπτει την ιδέα να γίνει κάποια στιγμή πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne «The Rock» Johnson) συνεχίζει να «φλερτάρει» με την ιδέα να διεκδικήσει τον αμερικανικό προεδρικό θώκο και να γίνει κάποια στιγμή ο επόμενος Αμερικανός πρόεδρος.

Ο πρώην αθλητής του WWE που έγινε διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, μίλησε ξανά για την ιδέα να μπει στην πολιτική μετά από μια δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, ο Ντουέιν Τζόνσον έχει τεράστια διεισδυτικότητα στην αμερικανική κοινωνία και πολλοί είναι εκείνοι που θα τον υποστήριζαν για τη θέση του προέδρου και τον Μάθιου ΜακΚόναχι ως κυβερνήτη του Τέξας. Με το που γνώρισε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ο Τζόνσον δήλωσε «συγκινημένος».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζόνσον σκέφτεται την αμερικανική προεδρία. Τον Φεβρουάριο, ο ηθοποιός μίλησε στο USA Today για την πιθανότητα χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα στις ΗΠΑ.

«Αν αυτό το ήθελαν οι πολίτες θα έβλεπα μία πορεία προς την προεδρία στο μέλλον» είπε και πρόσθεσε: «Πραγματικά το εννοώ… αλλά θα εξαρτηθεί από τους ανθρώπους...».

Aν και ο ηθοποιός δεν μιλάει συχνά για πολιτικά θέματα πέρσι έχει δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή στο πρόσωπο του Τζο Μπάιντεν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ