TV & Media

Ντόρα Μακρυγιάννη: Έχω υποστεί σωματική βία από σύντροφό μου

«Βρήκα μόνη μου τη δύναμη κι απευθύνθηκα μετά σε ειδικό»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Για την προσωπική της εμπειρία σωματικής και ψυχολογικής βίας, την οποία υπέστη από πρώην σύντροφό της μίλησε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Για τις καταγγελίες, που γίνονται στο χώρο του θεάτρου το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και για την προσωπική της εμπειρία από προηγούμενο σύντροφο, που είχε, μίλησε η Ντόρα Μακρυγιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Λίγο πολύ όλοι μπορεί να είχαμε ακούσει πράγματα από πίσω αλλά αυτά που βγαίνουν τώρα στον αέρα είναι πολλά και σοκαριστικά. Και πέφτεις λίγο από τα σύννεφα», είπε ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως κι εκείνη έχει υπάρξει «δέκτης κακών συμπεριφορών στις δουλειές της αλλά όχι στο πλαίσιο των όσων ακούγονται το τελευταίο διάστημα».

«Ναι, φυσικά έχω ζήσει κι εγώ ανάρμοστες συμπεριφορές αλλά δεν συγκρίνονται με αυτά που έχουν ακουστεί τώρα», εξήγησε και πρόσθεσε για τις προσωπικές τις εμπειρίες από προηγούμενη σχέση της:

«Υπήρχε σωματική και ψυχολογική βία. Το έχω ξαναπεί γιατί με το βήμα που έχω ήθελα να βοηθήσω κόσμο. Αρρώστησα. Και κάποια στιγμή είπα δεν μπορεί η ζωή μου να είναι έτσι από εδώ και πέρα και σταμάτησα να ρίχνω πάνω μου τις ευθύνες ότι εάν είχα συμπεριφερθεί αλλιώς μπορεί να μην είχαν συμβεί έτσι τα πράγματα. Βρήκα μόνη μου τη δύναμη κι απευθύνθηκα μετά σε ειδικό. Είναι η θέληση που πρέπει να έχεις μέσα σου για να αλλάξεις αυτός ο κόσμος, να είσαι υγιής μέσα σου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ