TV & Media

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η καλοκαιρινή φωτογραφία που μας δρόσισε

Το post του διάσημου τραγουδιστή που έκανε followers να κάνουν like και να αφήσουν αποθεωτικά σχόλια

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνσταντίνος Αργυρός
Κωνσταντίνος Αργυρός @argiros_konstantinos/Instagram

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και φαίνεται - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και προκάλεσε «βροχή» likes και emojis.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Με αναρτήσεις στο Instagram δίνει μια «γεύση» στους followers για το πώς περνά.

Η τελευταία, χρονικά, ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενθουσίασε followers του διάσημου τραγουδιστή, συγκεντρώνοντας likes, αποθεωτικά σχόλια και φυσικά μπόλικα emojis.

Μετά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του σε γνωστό μαγαζί της Χαλκιδικής, ο Κωνσταντίνος Αργυρός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, γεμίζοντας τις μπαταρίες του εν όψει χειμώνα. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram από τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίζεται έχοντας μόνο μια μπλε πετσέτα να καλύπτει το κάτω μέρος του σώματός του. Παράλληλα, έχει πιασμένα τα μαλλιά του, τα οποία και έχει αφήσει να μακρύνουν.

Μαζί με αγαπημένους του φίλους ο Κωνσταντίνος Αργυρός απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, φροντίζοντας όμως να δείχνει στους followers του Instagram πόσο καλά περνά.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Instagram από τις καλοκαιρινές του διακοπές:

Embedded rich media on Instagram

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ