TV & Media

Κέιτι Πέρι: Η κόρη «κλοτσάει» και υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στη μαμά της

Η γλυκιά ανάρτηση με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η 35χρονη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι περιμένει το καλοκαίρι το πρώτο της παιδί με τον Ορλάντο Μπλουμ και η μικρή είναι δραστήρια.

Δραστήρια είναι σύμφωνα με τη μέλλουσα μαμά Κέιτι Πέρι η μικρή που θα γεννηθεί μέσα στο καλοκαίρι, το πρώτο παιδί της 35χρονης σταρ της ποπ με τον αρραβωνιαστικό της, Ορλάντο Μπλουμ.

Η Κέιτι Πέρι είναι μία από τους κριτές στο ριάλιτι σόου «American Idol» και το χθεσινό επεισόδιο της Κυριακής ήταν αφιερωμένο στις μητέρες με θεματική ενότητα της μαμάδες στις ιστορίες του Disney. Η 35χρονη ντυμένη ως η μαμά του «Ντάμπο, το ελεφαντάκι» μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τη μητρότητα που θα μπει σύντομα στη ζωή της.

Με αρκετά φουσκωμένη την κοιλίτσα και άνετη μέσα στο ευρύχωρο κουστούμι της μαμάς Ντάμπο η Κέιτι Πέρι είπε: «Δεν γνωρίζω πώς είναι να είσαι μητέρα αν και πάντα ήμουν ιδιαίτερα μητρική με τους φίλους και τους φαν. Γνωρίζω πάντως ότι είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα». Μιλώντας για τη μικρή στην κοιλιά της η Κέιτι Πέρι πρόσθεσε απευθυνόμενη στους άλλους δύο κριτές της εκπομπής – Λάιονελ Ρίτσι και Λιουκ Μπράιαν: «Κλωτσάει συνέχεια. Κλωτσάει όταν οι διαγωνιζόμενοι είναι καλοί. Οπότε ελπίζω οι σημερινοί μας διαγωνιζόμενοι να μην είναι τόσο καλοί γιατί είναι επίπονο».



Η Κέιτι Πέρι μοιράστηκε με τους φαν της την είδηση της εγκυμοσύνης στις 5 Μαρτίου και στις 3 Απριλίου μαζί με τον Ορλάντο Μπλουμ αποκάλυψαν το φύλο. Την καραντίνα του κορωνοϊού την πέρασε δίπλα στον Ορλάντο Μπλουμ και για την όλη εμπειρία είπε ενώ συνομιλούσε στο instagram live με την τραγουδίστρια Cy. «Αφού μ′ αγαπούσες στην καραντίνα, θα μ′ αγαπάς όπου κι αν βρεθούμεΠοτέ δεν σταματάς να δουλεύεις με τον εαυτό σου και τη σχέση σου. Ο σύντροφός μας είναι ο καθρέφτης μας». 

Σε άλλη ανάρτηση στο Instagram η Κέιτι Πέρι δείχνει το βίντεο του υπερηχογραφήματός της με τη μικρή να δείχνει το μεσαίο δάκτυλο στη μαμά της.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ