TV & Media

Αυτό είναι το «φτωχικό» των Μέγκαν & Χάρι στο Μπέβερλι Χιλς

Η αξία εκτιμάται στα 18 εκ. δολάρια – Τους το βρήκε η Όπρα Γουίνφρι

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι / © EPA/VICKIE FLORES

Πρώτες αποκλειστικές εικόνες της έπαυλης των Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι, αξίας 18 εκ. δολαρίων, στο Μπέβερλι Χιλς.

Η βρετανική DailyMailTV παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα το πολυτελές σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στο Μπέβερλι Χιλς. Ένα σπίτι που το ζεύγος των Σάσεξ αγόρασε από τον μεγιστάνα του Χόλιγουντ, Τάιλερ Πέρι, καθ’ υπόδειξη της φίλης της Δούκισσας, Όπρα Γουίνφρι.  

Ο Δούκας, η Δούκισσα του Σάσεξ και ενός έτους γιος τους Άρστι αποκαλούν την έπαυλη των 18 εκατομμύριων δολαρίων το «σπίτι» τους από την ημέρα που άφησαν το παλάτι του Μπάκιγχαμ και το Ηνωμένο Βασίλειο και μετακόμισαν πρώτα στον Καναδά και στη συνέχεια στο Λος Άντζελες.

Η έπαυλη διαθέτει οκτώ κρεβατοκάμαρες και 12 μπάνια. Είναι χτισμένη σε έναν λόφο του Μπέβερλι Χιλς και φυλάσσεται. Δεν είναι γνωστό αν το ζευγάρι πληρώνει ενοίκιο για την βίλα ή αν φιλοξενούνται από τον μεγιστάνα.



Τόσο ο Μέγκαν όσο και ο Χάρι, των οποίων η περιουσιακή αξία  εκτιμάται στα 600 εκ. δολάρια, θεωρούν την Όπρα Γουίνφρι φίλη αλλά και μέντορά τους στη νέα τους ζωή στο Χόλιγουντ. Η Όπρα είναι η νονά του πεντάχρονου γιου του μεγιστάνα Τάιλερ Πέρι.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ