- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μίρκα Καλατζοπούλου: Η ηθοποιός νόσησε από κορωνοϊό στα 75 της
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στο Facebook
Η ηθοποιός Μίρκα Καλατζοπούλου, σήμερα 75 ετών, αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό και κατάφερε να βγει νικήτρια από την περιπέτεια.
Η γνωστή ηθοποιός από τις ταινίες της εποχής του εμπορικού ελληνικού κινηματογράφου Μίρκα Καλατζοπούλου αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό και πως για 35 ημέρες ήταν άρρωστη. Η ηθοποιός είναι σήμερα 75 ετών, έχει αναρρώσει και έγραψε για την περιπέτειά της υγείας της με τη νόσο Covid-19 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
«Αγαπημένοι μου φίλοι! Οι φωτογραφίες του Πάσχα που σας έστειλα με βρήκαν πρώτη φορά έξω στο κήπο, ύστερα από 35 μέρες μέσα, έχοντας αγκαλιά τον κορωνοϊό. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα....σχεδόν ΤΕΛΟΣ! Είδατε στο πρόσωπό μου την ταλαιπωρία που πέρασα. Σας αγαπώ πολύ κι ευχαριστώ πολύ που με αγαπάτε!! Να έχετε Υγεία και να προσέχετε», έγραψε η Μίρκα Καλατζοπούλου.
Η Μίρκα Καλατζοπούλου κέρδισε τον πρώτο της ρόλο σε ηλικία 10 ετών, όταν έπαιξε το 1955 στην ταινία «Η δούκισσα της Πλακεντίας» και το 1960 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ερωτικά παιχνίδια». Τη δεκαετία του ΄60 πήρε μέρος σε δεκάδες ταινίες από τις οποίες ξεχωρίζουν «Ο κατήφορος», «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο» και «Κορόιδο γαμπρέ».
Ωστόσο, το 1967 έκανε ένα διάλειμμα στην καριέρα της, καθώς παντρεύτηκε με τον Γερμανό-Αμερικανό επιχειρηματία Καρλ Έπσερ και μετακόμισε στην Αμερική, όπου απέκτησε δύο παιδιά. Εκεί συνέχισε να ασχολείται με την υποκριτική και παρακολούθησε μαθήματα στη Σχολή της Columbia.
Πλέον, ζει με την οικογένειά της στην Αρτέμιδα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.