- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ενθουσιασμένη η Stefania για το τραγούδι που θα πει στη Eurovision
Το «SUPERG!RL» είναι το τραγούδι του φετινού διαγωνισμού
Η Stefania συναντήθηκε με τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, ο οποίος έγραψε το τραγούδι «SUPERG!RL» για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision
Την πρώτη της επαφή με τους Έλληνες δημοσιογράφους είχε η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania), η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η συνάντηση γνωριμίας έγινε στην είσοδο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, λίγη ώρα πριν η νεαρή τραγουδίστρια αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου ζει με την οικογένειά της.
Απαντώντας σε ερωτήσεις η 18χρονη Stefania αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, ο οποίος έγραψε το τραγούδι «SUPERG!RL» και θα ερμηνεύσει στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, λέγοντας ότι ήταν αυτή που προσέγγισε τον μουσικοσυνθέτη.
«Πήγα και γνώρισα τον Δημήτρη, και του είπα μου αρέσεις και θέλω πολύ να πάω στην Eurovision, και μου είπε "αν θέλεις να κάνουμε ένα ντέμο". Τραγούδησα τέσσερα τραγούδια και το "SUPERG!RL" ήταν νούμερο ένα», είπε η Stefania και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το όταν πρωτάκουσε το «SUPERG!RL».
Η Stefania είπε ακόμα ότι επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα για να δει τον παππού και τη γιαγιά της, είπε ακόμα της αρέσει η ελληνική κουζίνα λέγοντας «μου αρέσει πολύ ο κόκκινος τραχανάς, έτσι όπως τον φτιάχνει η γιαγιά μου μόνο» και συμπλήρωσε ότι τώρα θα βρίσκεται πιο συχνά στην Ελλάδα, ενώ τώρα επιστρέφει στην Ολλανδία για να ετοιμάσει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κοντόπουλος είπε ότι το τραγούδι είναι ποπ με έθνικ στοιχεία, ενώ οι στίχοι του είναι κάπως αυτοβιογραφικοί και αναφέρονται στους νέους ανθρώπους που όταν πιστέψουν στις δυνάμεις τους, μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.
Για την πρώτη του επαφή με την Stefania είπε ότι είδε ένα μικρό κοριτσάκι που του ζήτησε να συνεργασία. «Ψάξαμε με τους συνεργάτες μου και είδαμε αυτά που έχει κάνει έως τώρα στη χώρα της, μετά αποφασίσαμε να τη φέρουμε και να δοκιμάσουμε».
Την νεαρή τραγουδίστρια συνόδευσε ο πατέρας της Σπύρος, ο οποίος είπε ότι τις επόμενες ημέρες η Stefania θα εμφανιστεί σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα της Ολλανδίας όπου την περιμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.