- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα παράτησε όλα στη Γερμανία, πήγε στο MasterChef 4 και συγκίνησε
«Από επιλογή μου δεν παντρεύτηκα έναν μ@λ@κ@ να με ταΐζει»!
MasterChef 4: Η Κατερίνα-Ελένη μάγεψε τους κριτές με το πιάτο της και συγκίνησε με την προσωπική της ιστορία.
Βελουτέ σούπα κολοκύθας με γαρίδες ετοίμασε η Κατερίνα Ελένη για τους κριτές του MasterChef 4. Το ζουμί, ωστόσο, ήταν η συγκινητική ιστορία για τη ζωή της. Η 36χρονη ζούσε στη Γερμανία και αποφάσισε να τα εγκαταλείψει όλα, να γυρίσει Ελλάδα και να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef. Όπως εξομολογήθηκε στους κριτές, δουλεύει από τα 14 της και χρειάστηκε να κάνει πολλά επαγγέλματα μέχρι να γίνει υπεύθυνη σε κομμωτήριο υπερπολυτέλειας στη Γερμανία.
Ωστόσο, ένα πρόβλημα υγείας την έκανε να αναθεωρήσει τη σημασία της ζωής. Γι’ αυτό άφησε τη «βολή» και την «ασφάλεια» που είχε με την καλοπληρωμένη δουλειά της στο κομμωτήριο, μάζεψε τα πράγματά της και γύρισε Ελλάδα. Όπως παραδέχτηκε, δεν έχει σπουδάσει μαγειρική, όμως είναι η αγάπη της ζωής της.
«Έφυγα στα 14 από το σπίτι μου και ξεκίνησα την κομμωτική. Μικρό παιδί ήμουν καλή μαθήτρια και όνειρό μου ήταν να σπουδάσω νομική. Επειδή οι συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικές, χρειάστηκε να φύγω από το σπίτι και αποφάσισα να ακολουθήσω την κομμωτική όχι επειδή ήταν δική μου επιλογή, αλλά αναγκαστικά γιατί έπρεπε να κάνω κάτι που θα μου φέρει γρήγορα άμεσο κέρδος, να μπορέσω να ορθοποδήσω μόνη μου. Πήγα σε σχολή στα 14 μου κι έκανα τρεις δουλειές ταυτόχρονα» εξήγησε.
«Από επιλογή δεν παντρεύτηκα έναν μ@λ@κ@ που θα με ταΐζει»
«Οι γονείς μου χώρισαν σε πολύ μικρή ηλικία. Με τον πατέρα μου δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις όσο και αν το επιδίωξα. Και από τη στιγμή που δεν είχαμε σχέσεις με τον πατέρα μου, έπρεπε η μητέρα μου να δουλεύει όλη μέρα. Κάπου μέσα στα χρόνια της εφηβείας χάθηκε λίγο η μπάλα και δεν υπήρξαν αυτές οι συνθήκες που θα έπρεπε να υπάρχουν για να μεγαλώνει ένα παιδί σωστά. Κι έτσι αποφάσισα στα 14 να φύγω από το σπίτι» πρόσθεσε.
Και ξεκαθάρισε: «Από επιλογή έφυγα στα 14 από το σπίτι. Από επιλογή είμαι εδώ. Από επιλογή δεν παντρεύτηκα έναν μ@λ@κ@ που θα με ταϊζει και θα με ποτίζει. Από επιλογή τα έχω κάνει όλα αυτά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της συνεργασίας τους
Έκθεση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη βία κατά δημοσιογράφων και τον πολιτικό έλεγχο των ΜΜΕ
Η επίσημη τοποθέτηση του ομίλου
Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ η σειρά των δημοσιογράφων Ελένης Βαρβιτσιώτη και Βικτώριας Δενδρινού
«Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ποιος το έχει κάνει», τόνισε η ηθοποιός
Η σταρ του «Shark Tank», Μπάρμπαρα Κόρκοραν, εξηγεί ποιους υπαλλήλους δεν κρατά στις επιχειρήσεις της
Τζέικομπ Ελόρντι και Σίντνεϊ Σουίνι μόλις τερμάτισαν το...ανατροπόμετρο
Η «συγχώνευση του αιώνα» φέρνει ανακατατάξεις στο Χόλιγουντ, με επιπτώσεις σε τιμές, περιεχόμενο και ενημέρωση
«Πήρα τηλέφωνο της αδελφή μου και της είπα “επειδή μάλλον θα πεθάνω, να προσέχεις τη μαμά”»
Ο ηθοποιός εξήγησε ότι επέλεξε συνειδητά να μην αποκαλύψει αρχικά τη διάγνωση στους γονείς του
«Η διατροφολόγος μου είπε "είστε 63 αλλά τα όργανά σας δουλεύουν σαν να είστε 78"», τόνισε ο ηθοποιός
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου επανέρχονται τη νέα σεζόν με δύο πρότζεκτ
«Άποψη μου είναι ότι εγώ ήμουν σωστή επαγγελματίας»
«Κόσμος μου τηλεφωνεί για να δει αν ζω», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.