TV & Media

MasterChef 4: Άγρια κόντρα Κοντιζά-Κουτσόπουλου για το χαβανέζικο

Ο διαγωνιζόμενος που με τη συμπεριφορά και το στυλ του δίχασε τους κριτές

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kontizas-stavros-masterchef-4.jpg
MasterChef 4/© Youtube

MasterChef 4: Ο παίκτης με το χαβανέζικο και τα γυαλιά ηλίου που προκάλεσε τη σφοδρή αντιπαράθεση Κοντιζά και Κουτσόπουλου.

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό του MasterChef 4. Ο Σταύρος μπήκε να διαγωνιστεί, φορώντας χαβανέζικο πουκάμισο και γυαλιά ηλίου. Η συγκεκριμένη αμφίεση σχολιάστηκε από το πρώτο λεπτό, με τον Σωτήρη Κοντιζά να είναι ιδιαίτερα αρνητικός απέναντί του πριν καν δοκιμάσει το πιάτο του. Ο ίδιος ο διαγωνιζόμενος δικαιολογήθηκε, λέγοντας πως τα γυαλιά είναι το γούρι του και στη συνέχεια τα έβγαλε.

Σε αντίθεση με τον Σωτήρη Κοντιζά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έσπευσε να υπερασπιστεί τον Σταύρο. «Σε κόμπλαρε ο Σωτήρης ε; Αυτή η ιαπωνική μάστιγα πίσω δεν μαζεύεται με τίποτα» ανέφερε, καθώς πλησίαζε τον πάγκο για να δοκιμάσει το πιάτο του Σταύρου. «Μοιάζεις με έναν τύπο που γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και δείχνει τα μπράτσα του, πώς τον λένε;» είπε στη συνέχεια, αναφερόμενος στον «Αγάπη Μόνο» (σ.σ. Σταύρο Ποτσέπη). Ο παίκτης απάντησε πως δεν τον γνωρίζει, με τον «θείο Λεώ» να σημειώνει με νόημα: «Σιγά που δεν κατάλαβες ποιον λέω».

Θύμισε... Ασημίνα η audition

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η audition, αρκετοί στα social media δεν άφησαν ασχολίαστη τη στάση του Σωτήρη Κοντιζά. Ορισμένοι, μάλιστα, θυμήθηκαν την Ασημίνα από το MasterChef 3 και τον τρόπο που την είχε κρίνει ο συγκεκριμένος σεφ. Όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, η όμορφη Ασημίνα εξελίχθηκε σε… terminator, εξολοθρεύοντας δυνατούς παίκτες.

«Έχεις έρθει με ένα στιλ που εμένα δεν δείχνει ώριμο, δεν κάνουμε πασαρελίτσα εδώ πέρα… Αυτό δεν καταλαβαίνω. Τι πουλάς; […] Γιατί μπήκες με τα γυαλιά μέσα;» του είπε με αυστηρό ύφος. Και συνέχισε: «Σταύρο από εμένα έχασες από τη συμπεριφορά, από εμένα είναι όχι».

«Δεν συμφωνώ με τον Σωτήρη. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο τι δοκιμάζω στο τέλος. Δηλαδή και στη ροή του παιχνιδιού, αυτό πάμε και κρίνουμε. Δεν ένιωσα ότι μας προσβάλει κάτι» ξεκαθάρισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, απευθυνόμενος και προς τον Σωτήρη Κοντιζά. Τη λύση έδωσε ο Πάνος Ιωαννίδης. Με το δικό του «ναι» ο Σταύρος πέρασε στον επόμενο γύρο.

MasterChef 4 - Επεισόδιο 2 - Σταύρος - Audition

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ