TV & Media

MasterChef 4: Συγκίνησε παίκτης με την τραγική του ιστορία

«Λύγισε» όταν οι κριτές αποθέωσαν το πιάτο του και του έδωσαν τρία «ναι»

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ξέσπασε σε κλάματα: Η τραγική ιστορία του Διονύση Προίου που συγκίνησε στο MasterChef 4.

«Είναι ό,τι πιο νόστιμο έχω φάει σήμερα» ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Το πιάτο σου με ταξίδεψε στην Ιταλία. Είναι απίστευτο, μπράβο! Το δεύτερο “ναι” το παίρνεις από μένα» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Το πιάτο σου έχει μνήμη. Μέσα από αυτό το πιάτο είμαι σίγουρος ότι καταφέρνεις να θυμάσαι τα πράγματα που εσύ θέλεις» σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δίνοντάς του το τρίτο «ναι». Το MasterChef 4 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου 2020 και οι κουζίνες πήραν «φωτιά».

Ο Διονύσης Προίος, 54 ετών, εντυπωσίασε και συγκίνησε με το αγαπημένο πιάτο του γιου του, ο οποίος -δυστυχώς- δεν είναι πια στη ζωή, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος. «Θα σας φτιάξω το αγαπημένο φαγητό του γιου μου: Λαζάνια με σπανάκι και σάλτσα. Ο γιος μου "έφυγε" από τη ζωή 20 χρονών σε δυστύχημα με μηχανή, πριν από τέσσερα χρόνια. Όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος. Όταν μαγειρεύω, πάντα τον σκέφτομαι γιατί και αυτός σεφ ήταν, οπότε μαγειρεύαμε πολύ μαζί» αφηγήθηκε ο Διονύσης και η ατμόσφαιρα βάρυνε απότομα στο πλατό του τηλεοπτικού ριάλιτι μαγειρικής.

Γεννημένος από Έλληνες γονείς, ο 54χρονος διαγωνιζόμενος μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες και γνώρισε την αγάπη της ζωής του στη Βραζιλία.