- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κεριά με άρωμα αιδοίου από την Γκουίνεθ Πάλτροου
«This smells like vagina» - Το νέο επιχειρηματικό βήμα της διάσημης σταρ
«This smells like vagina» είναι το όνομα των νέων αρωματικών κεριών που λάνσαρε η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου.
Η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου εκτός από την καριέρα της στο Χόλιγουντ, έχει και τo δικό της blog και ηλεκτρονικό κατάστημα (Goop το όνομά του) το οποίο λανσάρει προϊόντα lifestyle, ευεξίας και εναλλακτικής ιατρικής, ενώ προωθεί και τα δικά της wellness προϊόντα.
Τα τελευταία 24ώρα μάλιστα, ένα συγκεκριμένο προϊόν του site έχει καταφέρει να γίνει ήδη sold out και viral στα social media.
Ο λόγος για ένα αρωματικό καιρό αξίας 75 δολαρίων το οποίο η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε να το ονομάσει «Τhis smells like my vagina», δηλαδή, «Αυτό μυρίζει σαν το αιδοίο μου».
Η Γκουίνεθ Πάλτροου, στη περιγραφή του κεριού, αποκαλύπτει μάλιστα και την ιστορία πίσω από τον τίτλο που επέλεξε να του δώσει.
Η ιδέα ξεκίνησε σαν ένα αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Ντάγκλας Λιτλ και της Γκούινεθ Πάλτροου, ενώ συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος.
Το κερί παρασκευάζεται από την εταιρεία αρωματικών χειροτεχνημάτων Heretic και σύμφωνα με το περιοδικό People η ιδέα ξεκίνησε σαν αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Ντάγκλας Λιτλ και της Πάλτροου, ενώ συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος.
Οι δυο τους δοκίμαζαν διαφορετικά αρώματα όταν η Γκούινεθ Πάλτροου στράφηκε στον Ντάγκλας και του είπε για ένα από αυτά: «Εμ, αυτό μυρίζει σαν αιδοίο».
Αν και δεν προχώρησαν με την παρασκευή κάποιου Eau de Parfume με αυτή την εσάνς, σκέφτηκαν πως θα ήταν τέλειο για κερί, όπως διαβάζει κανείς στην περιγραφή του προϊόντος στο Goop.
Η εταιρεία επιχείρησε να πουλήσει δοκιμαστικά μερικά από αυτά στο συνέδριο Goop Healt και «ξεπουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες».
Σύμφωνα με τον κατάλογο, το άρωμα του κεριού έχει συντεθεί από πινελιές γερανιού, περγαμόντου, κέδρου, ρόδου της Δαμασκού και σπόρους μολόχας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.