TV & Media

Έμιλι Ρατακόφκσι: Ο Μπέρνι είναι η «ευκαιρία» μας (εικόνα)

Το σέξι κορίτσι του Χόλιγουντ υποδέχεται το 2020 με ένα πολιτικό μήνυμα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έμιλι Ρατακόφσκι
Έμιλι Ρατακόφσκι / © EPA/NINA PROMMER

Η σέξι Έμιλι Ρατακόφκσι ψηφίζει Μπέρνι Σάντερς «δαγκωτό» και δηλώνει ότι είναι η «μόνη ευκαιρία» για να αλλάξει η πολιτική ζωή των ΗΠΑ.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι δεν είναι απλά ένα από τα πιο σέξι κορίτσια του Χόλιγουντ. Είναι ένα κορίτσι με πολιτική άποψη που έχει μάλιστα διαδηλώσει έξω από το Κογκρέσο και έχει κινδυνέψει με σύλληψη.

Από το 2016 η Έμιλι έχει δηλώσει δημόσια ότι στηρίζει τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος, Μπέρνι Σάντερς. Και τώρα που μπαίνουμε σε χρονιά εκλογών για τις Ηνωμένες Πολιτείες η Έμιλι ανέβασε μια ανάρτηση στο Instagram άκρως πολιτικοποιημένη στην οποία δηλώνει ότι ο Μπέρνι Σάντερς είναι ίσως η μόνη ελπίδα των Αμερικανών για να ανακτήσουν την χαμένη πίστη τους στην πολιτική.

Η Έμιλι εξηγεί: «Πολλοί σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα αισθάνονται αποξενωμένοι και απογοητευμένοι από τους πολιτικούς. Για πάρα πολύ καιρό ο αμερικανικός λαός δεν εκπροσωπείται και δεν προστατεύεται από τους κατέχοντες την εξουσία. Πιστεύω ότι ο Μπέρνι Σάντερς είναι η ευκαιρία μας αυτό να αλλάξει». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ