TV & Media

Μόνοι τα Χριστούγεννα - Μέγκαν και Χάρι «σνομπάρουν» τη Βασίλισσα

Επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι των αναλυτών του ρεπορτάζ Μπάκιγχαμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Σάσεξ και η Ελισάβετ
Οι Σάσεξ και η Ελισάβετ / © Chris Allerton/copyright SussexRoyal EPA/Chris Allerton / copyright SussexRoyal

Μέγκαν και Χάρι φέρονται έτοιμοι να σπάσουν μια παράδοση ετών. Ετοιμάζονται να κάνουν Χριστούγεννα χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Οι ανησυχίες για το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο Δουκάτο του Σάσεξ και το Μπάκιγχαμ μεγαλώνουν καθώς φημολογείται ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζονται να πάνε κόντρα στο πρωτόκολλο για άλλη μια φορά και να μην κάνουν Χριστούγεννα μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής μοναρχίας.

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές στο κτήμα της 93χρονης Ελισάβετ στο Σάντριγχαμ του Νόρφολκ είναι μια παράδοση που τηρούν πιστά όλα τα μέλη της οικογένειας. Ωστόσο, η βρετανική The Sun υποστηρίζει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είπαν ήδη στην Ελισάβετ ότι δεν θέλουν να γιορτάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα του μικρού Άρτσι στο Σάντριγχαμ.

Μέχρι σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι περνούσε τα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια και μόνο το 2012, όταν υπηρετούσε στο Αφγανιστάν, δεν έδωσε το «παρών» στο Σάντριγχαμ.

Οι ειδικοί στο βασιλικό ρεπορτάζ φοβούνται ότι αυτή η κίνηση θα οξύνει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα στα αδέλφια. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε ότι αυτός και ο αδελφός του βρίσκονται σε διαφορετικά μονοπάτια.

Αυτήν την Κυριακή, μάλιστα,. το Δουκάτο του Σάσεξ αναμένεται να αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε η οικογένεια να γιορτάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών με τη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια.

Σύμφωνα με την ίδια μη κατονομαζόμενη πηγή της βρετανικής εφημερίδας ο Χάρι και η Μέγκαν είναι ακόμα αναποφάσιστοι για το τι θα κάνουν στις διακοπές των Χριστουγέννων και σκέφτονται, είτε να παραμείνουν στην κατοικία τους στο Ουίνδσορ, είτε να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ και να περάσουν τα Χριστούγεννα με την μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία είναι δασκάλα της γιόγκα και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Τέλος η ανώνυμη πηγή υποστηρίζει ότι το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν έχει ανάγκη «να επαναφορτίσει τις μπαταρίες του» και γι' αυτό τον λόγο δεν επιθυμούν να περάσουν τα Χριστούγεννα με τη βασίλισσα. «Χρειάζονται λίγο χρόνο μακριά για να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να αποφασίσουν τα σχέδια τους για το επόμενο έτος», δήλωσε η πηγή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.