TV & Media

Λύγισε η Σουζάνα όταν έμαθε ότι αποχωρεί από το GNTM 2 (video)

Τα υπόλοιπα μέλη της κλίκας «FF» δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
GNTM 2
GNTM 2/ © Youtube

Η Σουζάνα Κουόλ ήταν αυτή που αποχώρησε από το Greece's Next Top Model 2 -εξέλιξη που στεναχώρησε τις φίλες της στο reality μόδας.

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2. Η Σουζάνα Κουόλ ήταν αυτή που αποχώρησε, καθώς είχε τη χειρότερη φωτογραφία. Ακούγοντας τα νέα από τη Βίκυ Καγιά, η διαγωνιζόμενη δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. «Πάγωσα όταν άκουσα το όνομα μου. Δεν είναι ότι δεν το περίμενα αλλά ήθελα να έχω αυτή τη μικρή ελπίδα» ανέφερε.

Η είδηση ότι αποχωρεί προκάλεσε θλίψη και σε διαγωνιζόμενες που ήταν φίλες με τη Σουζάνα Κουόλ και είχαν σχηματίσει την κλίκα «FF».

GNTM 2 | Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Δύσκολη δοκιμασία

Τα μοντέλα του Greece’s Next Top Mοdel 2 βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου φόρεσαν τα ρούχα του Άγγελου Μπράτη και μεταμορφώθηκαν σε «bratis girls». Οι 16 διαγωνιζόμενες οπτικοποίησαν με αυτόν τον τρόπο το όραμα του σχεδιαστή και κριτή του reality μόδας.

Στη συνέχεια ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος έδωσε οδηγίες στις διαγωνιζόμενες, καθώς μετά το catwalk ακολούθησε η παρουσίαση μιας 2ης συλλογής, αποκλειστικά σχεδιασμένης για το Greece’s Next Top Model, μέσα από μία κινησιολογική fashion performance. Σειρά πήρε η φωτογράφιση, η οποία ήταν πολύ δύσκολη, καθώς τα κορίτσια είχαν στη διάθεσή τους μόνο τρεις λήψεις.

GNTM 2 | Η μεταμόρφωση των κοριτσιών σε «bratis girls» | Φωτογράφιση

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Άννα-Μαρία, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της που θα έχει το πλεονέκτημα στην επόμενη δοκιμασία. «Είμαι πολύ χαρούμενη που στο συγκεκριμένο concept πήρα την καλύτερη φωτογραφία και ελπίζω να συνεχίσω έτσι» είπε. Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Χατζή που είχε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο επεισόδιο, πήρε ασυλία από τους κριτές.

GNTM 2 | Η καλύτερη φωτογραφία και τα νεύρα της Άννας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ